Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lider PSD, despre redeschiderea scolilor: O bataie de joc si o lipsa de asumare a responsabilitatii

Antena3 Antena3,
Lider PSD, despre redeschiderea scolilor: O bataie de joc si o lipsa de asumare a responsabilitatii

Vicepresedintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu, sustine ca redeschiderea scolilor este marcata de balbaieli si dispute intre Ministerul Educatiei si cel al Sanatatii fara nicio alocare bugetara si intr-un vid organizatoric rar intalnit. continuă pe Antena3

Emil Boc: Discutia despre redeschiderea scolilor, una strategica. Nu putem sacrifica generatia de azi din punct de vedere educational la nesfarsit (VIDEO)

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a explicat ca discutia autoritatilor cu privire la redeschiderea scolilor a fost una strategica. Fostul premier spune ca doua elemente au inclinat balanta.

Despre redeschiderea scolilor

Imi mentin parerea ca, desi redeschiderea scolilor trebuie sa fie o prioritate in Romania, discutia a devenit mai mult una politica adica un fel de concurs de frumusete politica), decat una tehnica, in care interesul si siguranta elevilor sa fie prioritare.

Adrian Marinescu, despre redeschiderea scolilor: Indiferent cate masuri ne-am lua, ele nu sunt niciodata suficiente Fiecare scoala ar trebui sa isi faca propria analiza E greu de spus cat va mai dura pandemia (VIDEO)

Adrian Marinescu, medic infectionist la Institutul National Matei Bals, a explicat ca avem nevoie de un proces de educatie care sa continue, mai ales avand in vedere ca e greu de spus cat va mai dura.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta discuta despre redeschiderea scolilor in Bucuresti

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta se reuneste, vineri, sub conducerea prefectului Capit.

Organizatiile de elevi si studenti critica lipsa de consultare din partea autoritatilor: Redeschiderea scolilor si a universitatilor, in continuare o nebuloasa

Consiliul National al Elevilor si Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania au transmis vineri un comunicat de presa in care critica lipsa unui dialog social mai larg in realizarea ordinului ministerial pentru redeschiderea scolilor si universitatilor din 8 februarie.

Simonis, despre deschiderea scolilor: Aceasta deschidere anuntata din scurt, nu a fost o chestiune pregatita. Aceste scoli se deschid asa cum s-au inchis, intr-un haos general!

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, afirma ca redeschiderea scolilor, anuntata tarziu, nu a fost pregatita si, practic, aceste scoli se deschid asa cum s-au inchis, intr-un haos general. El a criticat si modul in care se desfasoara campania de vaccinare impotriva COVID-19.

Consiliul Elevilor: Redeschiderea scolilor si a universitatilor in conditii de siguranta - in continuare o nebuloasa

Consiliul National al Elevilor si Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania afirma ca redeschiderea scolilor si a universitatilor in conditii de siguranta este in continuare o nebuloasa, criticand procesul birocratic pe care unitatile de invatamant trebuie sa il parcurga pentru redeschidere si unele dintre prevederile ordinului comun.

Ce va fi dupa redeschiderea scolilor

Interesul major ne impune sa redeschidem scolile, cu pretul sanatatii si al vietii, fara sa luam in seama, ba chiar sa ignoram ca guvernarea aceasta pe genunchi poate avea consecinte extrem de grave asupra tuturor. Mai putin asupra ganditorilor si facatorilor de astfel de ordine ministeriale, care au avutau grija sa nu-si asume nici un fel de responsabilitate morala si juridica, daca se intampla ceva dupa redeschiderea scolilor!.

Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii au finalizat ordinul comun pentru redeschiderea scolilor. Ce masuri se vor impune in unitatile de invatamant din Romania, incepand de luni (DOCUMENT)

Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii au finalizat ordinul comun in care sunt prevazute masurile pentru redeschiderea scolilor, in data de 8 februarie. Elevii se vor intoarce luni in salile de.

Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei au finalizat ordinul comun care prevede masurile pentru redeschiderea scolilor - DOCUMENT

Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei au finalizat, joi seara, ordinul comun care prevede masurile pentru redeschiderea scolilor incepand de luni. Documentul urmeaza a fi publicat in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )