Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lider PSD nu exclude ca Viorica Dancila sa piarda sefia partidului

Antena3 Antena3,
Lider PSD nu exclude ca Viorica Dancila sa piarda sefia partidului

Mihai Fifor, secretarul general al PSD si un apropiat al Vioricai Dancila, nu exclude ca aceasta ar putea sa piarda sefia partidului. Ramane de vazut. Deocamdata trebuie sa ne ocupam de numarat. continuă pe Antena3

Traian Basescu arunca bomba: Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD, dupa ce a pierdut dramatic, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor. Era clar de la bun inceput. Este o.

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Viorica Dancila, interviu exclusiv pentru Antena 3, dupa rezultatele la alegerile prezidentiale. Presedintele PSD spune daca demisioneaza de la sefia partidului

Viorica Dancila a oferit un interviu exclusiv, pentru Antena 3, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, conform exit-pollului orei 21:00. Fostul premier sustine ca rezultatul nu paote fi schimbat insa aceste.

Viorica Dancila: Nu imi dau demisia de la sefia PSD

Viorica Dancila sustine ca nu isi va da demisia de la sefia PSD, iar, daca unii colegi ai sai vor s-o inlocuiasca, atunci trebuie organizat un congres. Ea a comentat ca in acest moment nu este nevoie de conflicte in partid. Trebuie sa ne focalizam atentia spre partidul de la putere si sa facem o opozitie activa, a mai spus ea.

Viorica Dancila, prima reactie dupa aflarea rezultatului de la exit-poll-uri: PSD a recastigat increderea cetatenilor romani

Viorica Dancila a asteptat rezultatul exit-poll-urilor in sediul PSD din Bucuresti, alaturi de echipa sa de campanie. Si a venit apoi cu prima reactie. Candidatul social-democrat a pierdut alegerile, obtinand doar 33,5% din voturi. Viorica Dancila, candidata PSD si sefa partidului, a primit rezultatele exit-poll in sediul PSD din soseaua Kiseleff din Bucuresti. Imediat dupa .

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in .

VIDEO Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll: Multumesc in mod special celor care au votat cu inima

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, care a pierdut alegerile cu un scor in jur de 33% conform exit-poll-urilor, a sustinut o scurta declaratie de presa la sediul partidului, in care le-a multumit celor care au votat cu inima. Ea a sustinut ca PSD a recastigat alegatorii pe care i-a pierdut la europarlamentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis ramane lider detasat in cursa spre Cotroceni, in voturile exprimate pana la 14.30. La ce distanta se afla Viorica Dancila, candidata PSD

Presedintele Klaus Iohannis ramane in fruntea ierarhiei, obtinand aproximativ62% dintre voturile exprimate pana in ora 14:30. De partea cealalta, Viorica Dancila a ramas la 38%, iar o eventuala.

Viorica Dancila si sotul ei, moment de sinceritate asumat de PSD. Cum s-au cunoscut. Am luat-o cu caruta de la gara!

Viorica Dancila si sotul sau au avut un prim moment de transparenta completa. Cei doi au dezvaluit momentul in care s-au mutat impreuna si episodul de neuitat de cand candidatul de la PSD la prezidentiale a luat viata de la capat, la tara. Viorica Dancila si sotul ei, interviu sincer Viorica Dancila nu a povestit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )