Libnet.ro
UNICEF

08:15

Lider PSD: Guvernul a inceput anul cu o anulare a drepturilor salariale ale profesorilor

Antena3 Antena3,
Lider PSD: Guvernul a inceput anul cu o anulare a drepturilor salariale ale profesorilor

Guvernul liberal a inceput anul cu o anulare a drepturilor pe care trebuia sa le primeasca profesorii si cauta tertipuri pentru a nu trebui sa acorde pensiile marite si alocatiile dublate pentru copii, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PSD Brasov, Razvan Popa. continuă pe Antena3

Leul moldovenesc a inceput anul la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Leul moldovenesc a inceput anul 2020 la cel mai ridicat nivel din ultimii 5 ani. Fata de cosul valutar EUROUSD, leul a atins cota de 18,28 puncte. Comparativ cu USD, leul a inregistrat performante mai slabe, insa are situatia mult mai buna fata de EURO, mentioneaza economistul Veaceslav Ionita, expert IDIS Viitorul, transmite IPN.

Lider PSD, mesaj pentru liberali: Mai taiati de la sponsorii PNL si duceti banii la dublarea alocatiilor copiilor

Scandalul legat de banii destinati platii majorarii alocatiilor pentru copii continua, liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, acuzandu-i pe liberali ca sunt mincinosi cand spun ca vor sa taie pensiile speciale pentru a avea bani la buget, social-democratul sugerandu-le sa mai taie de la sponsorii PNL.

Lider PSD, despre revenirea lui Mihai Tudose in partid: Oamenii fac diferenta

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a declarat miercuri ca peste o suta de fosti membri ai PRO Romania, intre care si eurodeputatul Mihai Tudose, si-au depus documentele pentru a intra in PSD, adeziuni care au fost acceptate de Biroul Judetean al PSD Braila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )