Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lider sindical din Educatie, dupa negocierile de la ministerul Muncii: Ne asteptam la o lege a salarizarii care sa creeze un orizont pentru oamenii din sistem. Aceasta OUG este, pentru noi, nula (VIDEO)

B1 B1,
Lider sindical din Educatie, dupa negocierile de la ministerul Muncii: Ne asteptam la o lege a salarizarii care sa creeze un orizont pentru oamenii din sistem. Aceasta OUG este, pentru noi, nula (VIDEO)

Sindicalistii din Educatie au iesit nemultumiti de la negocierile purtate la ministerul Muncii pe tema ordonantei de urgenta privind salarizarea bugetarilor. Simion Hancescu, presedinte al Federatiei. continuă pe B1

Sindicalistii din administratia publica ameninta cu proteste si cu biocotarea alegerilor, dupa discutiile de la ministerul Muncii despre ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Nemultumiti de rezultatul discutiilor de la ministerul Muncii, cu privire la ordonanta de urgenta referitoare la salarizarea bugetarilor, sindicalistii din administratia publica ameninta cu boicotarea.

Sindicatele din Educatie ameninta cu proteste. Lider sindical: E posibil sa fie boicotate examenele nationale

Sindicalistii din Educatie sunt foarte nemultumiti de proiectul noii ordonante de urgenta privind salarizarea. Acestia ameninta cu greva si sustin ca sunt sanse ca examenele nationale programate in perioada urmatoare, respectiv Capacitatea si Bacalaureatul, sa fie boicotate.

Reactii la Ministerul Muncii dupa anuntarea noilor salarii pentru bugetari

Bugetarii au aflat, marti, cum vor fi platiti dupa noua grila de salarizare. La iesirea din Ministerul Muncii, principalii interesati au oferit presei reactiile la cald. Bogdan Hossu, presedinte CNS Cartel Alfa,.

Ministrul Muncii: Problema celor din Educatie nu e ca nu castiga, ci ca cei de la Sanatate castiga mai mult

Sindicalistii din educatie s-au infierbantat putin si au iesit din sala inainte de incheierea discutiilor, nemultumiti ca nu beneficiaza de o grila de salarizare precum.

Ion Cristoiu: Zgonea e un simplu turnator la Ambasada americana din Romania. Dupa ce-si primea tainul, acesta se intorcea la Camera Deputatilor cu misiunea de a bloca orice dezbatere in Parlament

Jurnalistul Ion Cristoiu dezbate in Gandul de duminica, de pe blogul sau, subiectul legat de Valeriu Zgonea si reactiile care au atras dupa sine actiunile acestuia. Valeriu Zgonea.

Ancheta la Spitalul de Urgenta din Barlad, dupa ce starea unei fetite de 5 ani careia i s-a refuzat internarea s-a agravat

Directia de Sanatate Publica din Vaslui a declansat o ancheta la Spitalul de Urgenta Barlad in urma acuzatiilor parintilor unei fetite de 5 ani, potrivit carora medicii au refuzat internarea micutei pe motiv ca are doar varicela, iar aceasta a ajuns la Iasi cu starea de sanatate agravata. Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Barlad, Adrian Gheorghiu, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca Directia de Sanatate Publica Vaslui a anuntat declansarea anchetei si reprezentantii ei urmeaza sa ajunga la spital, dar intre timp o verificare a fost inceputa si de unitatea sanitara.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )