Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lideri PSD Salaj, dignosticati cu COVID - 19. Vineri s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

B1 B1,
Lideri PSD Salaj, dignosticati cu COVID - 19. Vineri s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

Mai multi lideri PSD Salajau fost depistati cu Covid-19si au ajuns in spital. Acestia s-au intalnit vineri, inaintea alegerilor locale,cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu si cu alti. continuă pe B1

Lideri PSD Salaj dignosticati cu COVID-19. Ei au participat vineri la un eveniment electoral alaturi de Ciolacu, Dincu si Paul Stanescu

Patru lideri ai PSD Salaj au fost diagnosticati cu COVID-19 si au ajuns in spital. Ei s-au intalnit recent cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu si cu alti membri ai conducerii partidului, potrivit Stirile din Salaj.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

Lideri din PSD Salaj au Covid-19. Marcel Ciolacu a fost vineri cu ei

Mai multi lideri din PSD Salaj au fost confirmati in ultimele zile ca infectati cu noul coronavirus.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce s-a intalnit cu lideri PSD Salaj testati pozitiv

Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a facut miercuri testul COVID-19 si a decis sa intre in izolare dupa ce, in timpul unui miting electoral, acesta s-a intalnit cu mai multi lideri PSD Salaj care au fost confirmati ulterior pozitiv cu COVID-19, arata surse citate de G4Media.

Trei lideri PSD Salaj, infectati cuSARS-CoV-2. Recent, s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

Trei lideri PSD Salaj au fost confirmati cu noul coronavirus si au ajuns in spital. Acestia s-au intalnit vineri, inaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, liderul interimar al partidului. Sambata, s-au simtit rau si au fost confirmati pozitiv.

Bistrita: Centrul de Transfuzii Sanguine a fost inchis. 14 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Centrul de Transfuzii Sanguine din Bistrita a fost inchis marti dimineata,dupace14 dintre cei 18 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Un asistent medical a dat alarma.

Mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise, dupa cresterea numarului de cazuri de Covid-19

In urma cresterii numarului de cazuri de Covid-19, mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a hotarat sa mentina.

STUDIU: Sanatatea mamei si a copilului, pusa in pericol de COVID-19. Alte cauze ce pericliteaza progresele din domeniu

Potrivit unui raport realizat de miscareaEvery Woman Every Child, progresele inregistrate in domeniul sanatatii femeii si copilului sunt puse in pericol de catre virusul COVID-19. Alte cauze care.

7 milioane de cazuri de COVID-19 si peste 204.000 de decese in SUA. Scenariu negru pentru finalul anului

Statele Unite ale Americii a trecut pragul de 7 milioane de cazuri de COVID-19. Cifrele au fost comunicate de celebra Universitate Johns Hopkins. Peste 7 milioane de cazuri si peste 204. 000 de decese cu COVID-19 au.

Prahovenii speriati cu mesaje false de tip RO-Alert care anuntau cazuri de COVID-19 in sectiile de vot

Mai multe persoane din Prahova au primit mesaje false de tip Ro-Alert prin care erau avertizate ca la anumite sectii din mai multe comune din judet s-au inregistrat cazuri de COVID-19. Mesajele au menirea de a descuraja oamenii sa mearga la vot.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )