Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liderii Chinei vor mai multi copii/ Autoritatile locale se prefac ca nu nteleg mesajul

Hotnews Hotnews,
 Liderii Chinei vor mai multi copii/ Autoritatile locale se prefac ca nu nteleg mesajul

Confruntati cu amenintarea unei crize demografice si a unei societati imbatranite, liderii Chinei cauta masuri pentru a convinge cuplurile sa faca mai multi copii. Birocratii, insa, par a ocoli problema, relateaza Associated Press. continuă pe Hotnews

Ancheta la o scoala din Satu Mare, dupa ce mai multi elevi au fost filmati n timp ce se bateau

Conducerea Scolii Gimnaziale Mircea Eliade, din Satu Mare, declanseaza o ancheta dupa ce, pe facebook, a fost postata o filmare cu mai multi elevi care se bat cu pumnii si picioarele atat in incinta unitatii, cat si in afara acesteia, relateaza Mediafax.

Atac in SUA. Cinci persoane au fost ucise si mai multi politisti au fost raniti

Cinci persoane au fost ucise si mai multi politisti au fost raniti vineri de un barbat de 45 de ani care a deschis focul intr-o cladire dintr-o zona industriala aflata in suburbii ale orasului Chicago, a an.

Harta judetelor cu cei mai multi copii n scolile speciale. Un singur profesor de sprijin pentru 150 de copii cu dizabilitati (studiu)

In Romania, aproape jumatate dintre copii cu dizabilitati invata in scoli speciale, arata studiul Europa Cares, realizat de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati. Astfel, 29. 433 din cei 70. 000 de copii cu dizabilitati din Romania sunt inscrisi in scoli speciale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )