Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liderii UE, declaratie dura dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nici o negociere

Hotnews Hotnews,
 Liderii UE, declaratie dura dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nici o negociere

Pozitie dura e liderilor UE fata de Marea Britanie dupa votul pentru Brexit. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European cer iesirea rapida a Marea Britaniei din UE si anunta ca nu sunt dispusi la o renegociere a acordului din februarie. Pozitionarea lor, printr-o declaratie comuna, vine la scurt timp dupa ce premierul demisionar David Cameron a spus ca guvernul nu va face o notificare formala a UE pana in octombrie, cand va fi ales succesorul sau. O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume. continuă pe Hotnews

Liderii UE, reactioneaza dur dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nicio negociere

Liderii Uniunii Europene au avut o reactie destul de transanta dupa rezultatele Brexitului. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European au cerut iesirea rapida a Regatului Unit din blocul comunitar, cu.

Liderii UE reactioneaza dur dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nicio negociere

Liderii Uniunii Europene au avut o reactie destul de transanta dupa rezultatele Brexitului. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European au cerut iesirea rapida a Regatului Unit din blocul comunitar, cu.

Ministrul britanic de Externe, dupa referendum: Marea Britanie a devenit un semi-outsider. Putin are un motiv sa fie optimist

Prin rezultatul de la referendum, Marea Britanie a devenit un semi-outsider in ceea ce priveste negocierea viitoarelor angajamente, a declarat Philip Hammond, Ministrul britanic de Externe. Totodata acesta a.

BREXIT. Marea Britanie, un precedent. Liderii francezi de extrema-dreapta cer FREXIT

Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul co.

BREXIT. Anuntul facut de Ungaria dupa ce Marea Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana

Cea mai importanta lectie care trebuie invatata in urma referendumului din Marea Britanie este aceea ca Bruxellesul trebuie sa asculte de vocea poporului, a declarat vineri premierul ungar Viktor.

Bancherii nemultumiti de Brexit: Marea Britanie ar putea pierde mii de locuri de munca in domeniul bancar

Londra este actuala capitala financiara a Europei, gazduind numeroase banci europene si americane. Acestea doreau ca Marea Britaniei sa Ramana in Uniunea Europeana, unele contribuind si financiar la.

Gafa uriasa facuta de cei de la Ryanair la cateva ore dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

O lume intreaga s-a trezit astazi cu vestea ca Marea Britanie a decis sa iasa din UE. Mai putin se pare cei de la Ryanair, care au trimis un email clientilor care i-a lasat maca. Compania aeriana dorea s?.

Legal, David Cameron poate ignora votul in cazul BREXIT! Marea Britanie, in situatia Romaniei de dupa referendumul privind reducerea numarul de parlamentari?

In noiembrie 2009, romanii mergeau la urne si decideau in cadrul unui referendum reducerea numarului de parlamentari la 300. Suntem in 2016 si nu doar ca vointa cetatenilor a fost.

Cristian Tudor Popescu, reactie virulenta dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu analizeaza impactul Brexitului asupra Romaniei si Europei. Uniunea Europeana a fost creata, sub numele de Uniunea Carbunelui si Otelului,.

BREXIT. Primele estimari arata ca Marea Britanie ramane in Uniunea Europeana

Primele estimari ale referendumului din Marea Britanie releva ca britanicii au ales sa ramana in Uniunea Europeana. Milioane de britanici au votat joi pe marginea apartenentei tarii lor la UE,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )