Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liderii europeni vor discuta la Berlin cu presedintele Barack Obama despre sanctiunile economice impotriva Rusiei (presa)

Adevărul Adevărul,
Liderii europeni vor discuta la Berlin cu presedintele Barack Obama despre sanctiunile economice impotriva Rusiei (presa)

Liderii europeni se vor intruni vineri la Berlin pentru a discuta cu presedintele american Barack Obama despre o posibila extindere a sanctiunilor economice impuse impotriva Rusiei pentru finantarea insurgentei pro-ruse din estul Ucrainei, precum si pentru anexarea peninsulei Crimeea. De asemenea, pe agenda de discutii ar fi si sanctiuni pentru raidurile aeriene din Siria, potrivit unor surse guvernamentale citate de Reuters. continuă pe Adevărul

Liderii europeni vor discuta la Berlin cu presedintele Barack Obama despre sanctiunile economice impotriva Rusiei

Liderii europeni se vor intruni vineri la Berlin pentru a discuta cu presedintele american Barack Obama despre o posibila extindere a sanctiunilor economice impuse impotriva Rusiei pentru finantarea insurgentei pro-ruse din estul Ucrainei, precum si pentru anexarea peninsulei Crimeea. De asemenea, pe agenda de discutii ar fi si sanctiuni pentru raidurile aeriene din Siria, potrivit unor surse guvernamentale citate de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )