Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liderii G20 se angajeaza sa finanteze distributia echitabila a vaccinurilor pentru Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii G20 se angajeaza sa finanteze distributia echitabila a vaccinurilor pentru Covid-19

Liderii celor mai mari 20 de economii ale lumii G20) se vor angaja, duminica, sa finanteze o distributie echitabila a vaccinurilor, medicamentelor si testelor pentru Covid-19, in jurul lumii, astfel incat tarile sarace sa nu fie lasate pe dinafara, arata un proiect de comunicat al reuniunii G20, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Liderii G20 se angajeaza sa finanteze distributia echitabila a vaccinului anti-COVID-19

Liderii celor mai mari 20 de economii ale lumii G20) se vor angaja, duminica, sa finanteze o distributie echitabila a vaccinurilor, medicamentelor si testelor pentru Covid-19, in jurul lumii, astfel incat tarile sarace sa nu fie lasate pe dinafara, arata un proiect de comunicat al reuniunii G20, transmite Reuters.

Liderii G20, promisiuni mari: Nu vom cruta niciun efort pentru a asigura disponibilitatea vaccinurilor echitabila pentru toti

Liderii G20 au promis, duminica, la finalul reuniunii de doua zile prin sistem de videoconferinta, ca nu vor cruta niciun efort pentru a garanta ca toti oamenii vor avea acces la vaccinurile pentru Covid-19, relateaza AFP.

Coronavirus: G20 promite o distribuire echitabila a vaccinurilor Merkel, ingrijorata de ritmul lent al negocierilor

Liderii statelor din G20 au promis, duminica, sa depuna toate eforturile pentru a asigura o distribuire echitabila a vaccinurilor impotriva COVID-19 in lume si pentru a sustine tarile sarace ale caror economii au fost devastate de criza sanitara, relateaza AFP. in acelasi timp, cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica ca este ingrijorata de ritmul lent al discutiilor pentru a oferi vaccinul impotriva Covid-19 celor mai sarace natiuni.

REGELE SAUDIT: Liderii G20 trebuie sa depuna eforturi pentru acces echitabil la vaccinurile anti-Covid

Regele saudit Salman le-a spus astazi liderilor G20 ca ei trebuie sa faca eforturi pentru un acces convenabil si echitabil la vaccinurile anti-Covid-19 si la alte instrumente in combaterea pandemiei, relateaza news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2041 seconds )