Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liderii mondiali din industria IT isi dau intalnire in Romania la cel mai mare eveniment de profil de Europa de Est

Adevărul Adevărul,
Liderii mondiali din industria IT isi dau intalnire in Romania la cel mai mare eveniment de profil de Europa de Est

Techsylvania, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate IT-ului in estul Europei, ajunge la cea de-a cincea editie. La editiile anterioare au fost prezenti manageri ai unor companii de top precum Facebook, NASA, Google, Ubuntu, Twitter, PayPal, Coca-Cola, SoundCloud sau Spotify, dar si investitori si fondatori de startup-uri. continuă pe Adevărul

Tinerii ortodocsi isi dau intalnire la Zalau. Municipalitatea plateste 50.000 de lei pentru masa credinciosilor

Tinerii ortodocsi din cinci judete se vor intalni, in luna august, la Zalau, in cadrul unei ample manifestari ale carei costuri au fost estimate la peste 250. 000 de lei.

90% din industria chimica a Romaniei a fost distrusa dupa 1989

O proportie de 90% din industria chimica a tarii noastre a fost distrusa dupa 1989, sustine Petre T. Frangopol, membru de onoare al Academiei Romane, care considera ca mecanismele de dezvoltare in viitor a industriei autohtone trebuie regandite fiindca, din punct de vedere istoric, acestea nu mai corespund conditiilor in care s-a gasit industrializarea noastra in secolele XIX si XX.

Sindicalistii din industria de aparare au protestat, la Ministerul Economiei

ACTUALIZARE Ministerul Economiei a luat masuri pentru a raspunde revendicarilor sindicalistilor Ministerul Economiei a luat masuri pentru a raspunde revendicarilor sindicalistilor prin acte normative care urmeaza sa fie promovate in perioada urmatoare, astfel incat fondurile pentru plata nucleului industriei de aparare sa ajunga la salariati cat se poate de repede, in timp util pentru Sarbatorile de Paste, ne-a transmis Biroul de Presa al Ministerului Economiei. ------- Sindicalistii din domeniul industriei de aparare din tara noastra avertizeaza ca vor desfasura o actiune de protest in fata Guvernului in data de 4 aprilie, daca nu vor avea parte de o intalnire cu ministrul Economiei, Danut Andrusca, pana atunci, pentru a rezolva problemele existente in sector.

Cea mai bine platita prostituata din SUA: Cand dau peste un roman, stiu ca voi avea parte de amor salbatic

La 27 de ani, Alice Little, o tanara originara din Dublin si care locuieste in Statele Unite ale Americii, sustine ca este escorta sexuala care castiga cei mai multi bani. in aproape doi ani si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )