Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liderii NATO vor discuta pentru prima data despre amenintarea reprezentata de China

Hotnews Hotnews,
 Liderii NATO vor discuta pentru prima data despre amenintarea reprezentata de China

Tema amenintarilor din partea Chinei in domeniul securitatii va fi discutata in premiera de liderii NATO, la apropiatul summit - a spus ambasadorul SUA pe langa alianta, relateaza The Telegraph. continuă pe Hotnews

Roger Federer, intrebat prima data despre retragere in 2009: in acest moment, nu vad niciun motiv sa ma opresc

Se afla la Buenos Aires acolo unde va disputa miercuri un meci demonstrativ contra lui Alexander Zverev. invata in fiecare zi cate ceva si spune ca a fost intrebat pentru prima data despre retragere in 2009. Ma asteptam sa joc pana la 35-36 de ani, dar acum sunt intr-o alta dimensiune. in acest moment, nu vad niciun motiv sa ma opresc, a declarat Roger Federer.

Fitch: Clubul tarilor cu rating AAA, posibil sa creasca pentru prima oara intr-un deceniu

Agentia de evaluare financiara Fitch a anuntat ieri ca numarul tarilor care beneficiaza de ratingul de top AAA ar putea creste anul viitor, pentru prima data in aproape un deceniu, atat Austria, cat si Finlanda putand beneficia de o posibila revizuire in crestere a calificativelor, trans and 172;mite Reuters, confrom Agerpres.

Diana Dumitrescu a slabit 12 kilograme in 2 luni, dupa ce a devenit mama pentru prima oara: Mai am de dat jos. DIETA mea este... (GALERIE FOTO)

Diana Dumitrescu a reusit sa dea jos aproape toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Vedeta a devenit mama, pentru prima data, in septembrie.

Robert De Niro si Gary Oldman vor juca intr-un film despre istoria Romaniei, scris si regizat de Bobby Paunescu

Robert De Niro 76 de ani) si Gary Oldman 61 de ani) vor juca intr-un film despre istoria Romaniei din ultimii 30 de ani. Proiectul, scris si regizat de Bobby Paunescu, il va avea in prim-plan pe kickboxerul Daniel Ghita.

Moartea cerebrala a NATO si suveranitatea europeana. Cum va fi infruntat prima data nucleul franco-german de o parte din tarile UE

Presedintele Macron are stiinta comunicarii. Chiar si atunci cand lumea in jurul lui spune aproape la unison ca a facut o declaratie deplasata, iresponsabila, el de fapt pregateste terenul pentru a-si vinde o idee, avand nevoie de un impact emotional cat mai mare la nivelul opiniei publice, pentru marfa pe care o va scoate curand pe raft si care trebuie sa para solutia magistrala la problema mortii cerebrale in care ar fi intrat Alianta Nord-Atlantica. Dar vor cumpara oare europenii ideea pilonului european al NATO, si daca da, in ce termeni si conditii?.

Noul ministru al Transporturilor, despre calea ferata spre Otopeni: Am semnat autorizatia de construire pentru trei tronsoane Despre Magistrala 5 de metrou: Metrorex sa-si asume finalizarea la mijlocul lui 2020

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a declarat marti ca a semnat de luni autorizatia de construire pentru inca trei tronsoane ale noii cai ferate Gara de Nord - Aeroportul Otopeni, tronsoane neafectate de procesul impotriva CFR SA care a dus la blocarea unui lot.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )