Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liderii principalelor grupuri europarlamentare, despre viitoarea Comisie Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii principalelor grupuri europarlamentare, despre viitoarea Comisie Europeana

Liderii principalelor grupuri europarlamentare au vorbit la Strasbourg, despre viitoarea Comisie Europeana si votul care va avea loc miercuri in plenul Parlamentului European. Socialistii considera ca noul Consiliu de comisari e cea mai buna varianta, chiar daca, luati in parte, comisarii nu ar fi trecut de acest vot. Verzii spun ca nu ii impiedica sa mearga mai departe, in timp ce PPE asteapta un vot majoritar. GUE, care reprezinta stanga si extrema stanga, a anuntat ca nu va vota noua comisie. continuă pe Ziarul Bursa

Noua Comisie Europeana, in fata votului de investitura

Viitoarea componenta a Comisiei Europene se pregateste de validarea Parlamentului European. Noua Comisie Europeana prezidata de presedintele ales Ursula von der Leyen ar urma sa obtina increderea eurodeputatilor, in sedinta de miercuri, 27 noiembrie, a Legislativului European.

Be EU. Parlamentul European se pregateste sa voteze noua Comisie Europeana

Parlamentul European se pregateste sa voteze noua comisie europeana, insa sunt mari intarzieri in procedura. Statele membre ale Uniunii Europene au validat luni lista celor propusi sa fie membri ai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )