Libnet.ro
UNICEF

16:15

Liderii PSD si ALDE, jigniri in Parlament

Antena3 Antena3,
Liderii PSD si ALDE, jigniri in Parlament

Scandal urias pe legea offshore in Parlamentul Romaniei. Au fost neintelegeri intre PSD si ALDE. Actul normativ a fost retrimis inca o saptamana in comisie, la cererea UDMR si ALDE, semn ca sunt . continuă pe Antena3

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR

Legea offshore a starnit un scandal urias intre PSD si ALDE in Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor. Totul dupa ce legea a fost modificata din nou de Liviu Dragnea in ultimul moment fara.

Cristian Busoi: Liderii PSD, niste euro-sceptici de conjunctura. Ei au nevoie de fondurile UE, dar nu vor sa fie trasi la raspundere pentru ineptiile pe care le comit

Europarlamentarul Cristian Busoi ii acuza pe liderii PSD ca sunt niste euro-sceptici de conjunctura, fiind mai degraba eurocinici, care au nevoie de fondurile UE, insa nu vor sa fie trasi la raspundere.

Scandal urias in coalitia pe legea offshore. ALDE a parasit comisia unde se discutau modificarile facute in ultimul moment de Dragnea. Opozitia contesta la CCR (VIDEO)

UPDATE:Legea offshore, cu noile amendamente al PSD, a primit raport favorabil in comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si va merge miercuri pentru votul final in plen. Legea offshore a.

Scandal urias privind referendumul. Dezvaluie gandirea lor bolnava

Deputatul Steluta Cataniciu, vicepresedinte ALDE, solicita Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie sa ia atitudine fata de folosirea minorilor in clipul intitulat Copiii re.

Scandal urias pe legea Offshore. Investitorii de la Marea Neagra ameninta ca pleaca

Este scandal de proportii pe legea Offshore. Asociatia Romana a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra a trimis o scrisoare tuturor membrilor importanti ai Parlamentului, prin care ameninta ca ar putea pleca.

Scandal urias la scoala! Parintii sunt revoltati ca baiatul care si-a ucis bunica ar putea fi coleg cu copiii lor

Revolta intr-o scoala din Bucuresti. Parintii au facut scandal dupa ce au aflat ca un baiat de noua ani, care in primavara si-a ucis bunica, ar putea deveni colegul copiilor lor. Au mers cu totii la.

Coalitia PSD-ALDE isi iroseste timpul cu batalii interne pentru putere

PSD si ALDE irosesc timpul si se ocupa cu solutionarea bataliilor interne pentru putere sau cu lupte de gherila cu serviciile de informatii, DNA si cu presedintele tarii, se arata intr-o rezolutie adoptata ieri la Iasi de Comitetul Executiv National al UNPR.

Cum planuieste coalitia PSD-ALDE sa apere drepurile omului in Romania

In cursul saptamanii pe cale sa se incheie, o seama de demnitari cu rang inalt in arhitectura puterii actuale, dar si unul dintre sefii Jandarmeriei, institutie complet decredibilizata dupa ce, in seara zilei de 10 august s-a dovedit a fi bratul inarmat al PSD, asa cum era odinioara Securitatea in serviciul PCR, au facut declaratii extrem de ingrijoratoare pentru viitorul drepturilor fundamentale ale omului in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )