Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderii PSD petrec la Isalnita: Imagini de la nunta lui Manda cu Olguta Vasilescu (FOTO SI VIDEO)

B1 B1,
Liderii PSD petrec la Isalnita: Imagini de la nunta lui Manda cu Olguta Vasilescu (FOTO SI VIDEO)

Sarbatoare mare in familia PSD, sambata seara! Cei mai importanti oameni sunt prezenti la Isalnita in Dolj la nunta lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. La nunta au fost prezenti inclusiv liderul. continuă pe B1

Liderii PSD petrec la Isalnita: Imagini de la nunta lui Manda cu Olguta Vasilescu (VIDEO)

Sarbatoare mare in familia PSD, sambata seara! Cei mai importanti oameni sunt prezenti la Isalnita in Dolj la nunta lui Claudiu Manda cu Lia Olguta Vasilescu. Nunta are loc intr-un cort privat din.

LUDOVIC ORBAN: Liderii PSD nu se dezmint si cocheteaza cu infractiuni legate de referendum

Liderul PNL Ludovic Orban considera ca liderii PSD nu se dezmint si cocheteaza cu infractiuni legate de refeerendum, el sustinand ca sectiile de votare sunt in mod obligatoriu comune, conform Legii referendumului.

Cine vrea sa o fure pe Olguta de la nunta. Claudiu Manda, pus in garda ca i se va fura mireasa

Este mare eveniment la Craiova. Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda fac in sfarsit petrecerea de nunta la Isalnita, unde este primar nasul celor doi. Evenimentul va avea loc la un restaurant detinut de.

Orban: Liderii PSD nu se dezmint si cocheteaza cu infractiuni legate de referendum. Sectiile de votare sunt in mod obligatoriu comune

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a avertizat pe cei din PSD ca daca vor da ordonanta de urgenta pentru sectii de votare separate pentru referendum ar putea incalca legislatia penala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )