Libnet.ro
UNICEF

10:30

Liderii PSD se reunesc din nou in sedinta dupa refuzul lui Iohannis de a-i accepta pe Vasilescu si pe Laufer in Guvern

Antena3 Antena3,
Liderii PSD se reunesc din nou in sedinta dupa refuzul lui Iohannis de a-i accepta pe Vasilescu si pe Laufer in Guvern

Liderii PSD se reunesc in sedinta pentru a stabili noile propuneri pe care i le vor trimite lui Klaus Iohannis. Lia Olguta Vasilescu este din nou pe lista, de data aceasta la Ministerul Dezvoltarii, iar in. continuă pe Antena3

Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou! (FOTO)

Razvan Stefanescu, soferul care a venit in tara cu o masina inmatriculata cu sintagma M. PSD, si-a schimbat mesajul de pe numerele masinii, anunta Libertatea. Protestatarul a cerut ca pe noua lui.

Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou! (FOTO)

Razvan Stefanescu, soferul care a venit in tara cu o masina inmatriculata cu sintagma M. PSD, si-a schimbat mesajul de pe numerele masinii, anunta Libertatea. Protestatarul a cerut ca pe noua lui.

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

Liderii PSD, sedinta de urgenta dupa ce Iohannis a refuzat numirile a doi ministri in noul guvern Dancila

Liderii PSD se reunesc de urgenta peste mai putin de o ora pentru a discuta urmatorul pas, dupa ce Klaus Iohannis a respins numirea Olgutei Vasilescu si al lui Ilan Laufer. Liviu Dragnea si Calin.

Ce se intampla daca Iohannis refuza din nou propunerile de ministri. Anuntul facut de Dragnea

Liviu Dragnea, presedintele PSD, anunta ca partidul o sa actioneze daca presedintele Klaus Iohannis va refuza din nou propunerile de ministri. in cazul in care refuza, o sa actionam constitutional.

Busu va fi operat din nou saptamana aceasta

Florin Busuioc, cel cunoscut de public drept Busu, va fi operat din nou saptamana aceasta, dupa interventia chirurgicala de acum doua saptamani, cauzata de infarct.

Stirile ProTV: Legea darii n plata s-ar putea modifica din nou. Patania unei femei care a luat n 2007 un credit n franci elvetieni

Legea darii in plata, adoptata acum 2 ani, s-ar putea modifica din nou, dupa ce in Parlament au fost depuse recent mai multe amendamente. Cativa parlamentari anunta conditii mai clare pentru oamenii care vor sa dea casa bancii si sa scape de creditele pe care nu le mai pot duce.

Dorel loveste din nou! Doi muncitori, munca de Sisif cu picatura de apa

Dorel loveste din nou! Doi muncitori din Galati au fost filmati in timp ce adunau cu lopetile apa dintr-o groapa si o transportau apoi cu roaba ca sa o arunce intr-un canal. intreaga operatiune era.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )