Libnet.ro
UNICEF

11:45

Liderul ALDE Buzau: Nu e nicio criza in partid

România Liberă România Liberă,
Liderul ALDE Buzau: Nu e nicio criza in partid

Deputatul ALDE de Buzau, Adrian Mocanu, lider al filialei buzoiene a partidului, a declarat, vineri,. continuă pe România Liberă

ALDE Buzau ii ia apararea lui Tariceanu: Nu e nicio criza in partid; nu era alta solutie decat iesirea de la guvernare

Deputatul ALDE de Buzau, Adrian Mocanu, lider al filialei buzoiene a partidului, a declarat, vineri, pentru News. ro ca nu exista nicio criza in interiorul formatiunii si ca nu era alta solutie decat iesirea de guvernare dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a cerut in cadrul coalitiei lucruri concrete, care nu s-au realizat.

Liderul ALDE Oradea, scrisoare catre colegi in care cere convocarea unui congres: Cum am ajuns sa-i scriem scrisori lui Iohannis cerandu-i ajutor impotriva propriilor colegi de partid?

Liderul ALDE Oradea Dorin Corches le cere colegilor sai din ALDE convocarea unui congres al partidului. El se intreaba cum s-a ajuns in situatia in care Calin Popescu Tariceanu sa ii scrie scrisori lui Klaus Iohannis pentru a-i cere ajutor impotriva celor din ALDE sau care este motivul retragerii de la guvernare si al aliantei cu Victor Ponta. Liderul ALDE Oradea mai spune ca solutia nu este sa fie dati afara din partid toti pana raman doar membrii care sunt de acord cu tot ce afirma conducerea.

Liderul ALDE Dolj, propus de Dancila ministru al Energiei: Demersul meu si al colegilor mei, tot mai multi in toata tara, este tocmai salvarea partidului Ce ii reproseaza lui Tariceanu

Liderul ALDE Dolj, Ion Cupa, propus de Viorica Dancila pentru functia de ministru al Energiei, sustine ca demersul sau este tocmai pentru salvarea ALDE si repunerea partidului pe drumul corect, iar acceptarea propunerii premierului nu inseamna sub nicio forma plecarea la PSD. El mai spune ca sunt tot mai multi membri ALDE care cred ca drumul corect pentru ALDE nu poate fi fuziunea cu partidul lui Victor Ponta.

ALDE anunta excluderea din partid a lui Teodor Melescanu

ALDE anunta excluderea din partid a lui Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sustinerea PSD, si a celor care au acceptat sa fie nominalizati ministri: Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu.

Liderul ALDE Constanta: Nu am avut niciun fel de colaborare cu PSD

Presedintele organizatiei judetene ALDE Constanta, senatorul Ion Popa, spune ca la Constanta nu a ex.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )