Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul democratilor din Senatul SUA cere inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Liderul democratilor din Senatul SUA cere inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump

Liderul democratilor din Senatul Statelor Unite, Chuck Schumer, a cerut joi vicepresedintelui Mike Pence sa invoce cel de-al 25-lea amendament al Constitutiei americane si sa il inlature imediat din functie pe presedintele Donald Trump, afirmand ca daca acesta nu va face acest lucru atunci Congresul al trebui sa il puna sub acuzare, transmite CNBC. continuă pe Adevărul

Liderul democratilor din Senatul SUA cere inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump

Liderul democratilor din Senatul Statelor Unite, Chuck Schumer, a cerut joi vicepresedintelui Mike Pence sa invoce cel de-al 25-lea amendament al Constitutiei americane si sa il inlature imediat din functie pe presedintele Donald Trump, afirmand ca daca acesta nu va face acest lucru atunci Congresul al trebui sa il puna sub acuzare, transmite CNBC.

Nancy Pelosi cere inlaturarea imediata din functie a lui Trump

Presedinta Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a cerut, joi, inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump, in baza amendamentului 25 din Constitutia Statelor Unite, la o zi dupa ce sustinatorii acestuia au patruns cu forta in Capitoliu, intr-un asalt impotriva democratiei americane, transmite Reuters.

Presedinta Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a cerut inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump, in baza amendamentului 25

Presedinta Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a cerut, joi, inlaturarea imediata din functie a presedintelui Donald Trump, in baza amendamentului 25 din Constitutia Statelor Unite. Se cere.

Rezultat cert:Democratii obtin majoritatea in Senatul SUA in urma castigarii alegerilor din Georgia

Democratii si-au asigurat majoritatea in Senatul SUA in urma castigarii alegerilor din Georgia, prin obtinerea ambelor posturi de senatori in acest stat, victorie care imbunatateste perspectivele ca presedintele ales Joe Biden sa isi puna in aplicare agenda legislativa ambitioasa, transmite Reuters.

MAREA BRITANIE Liderul opozitiei laburiste Keir Starmer cere un lockdown in intreaga Anglie

Un lockdown trebuie sa fie reintrodus in intreaga Anglie in termen de 24 de ore, a declarat duminica seara liderul opozitiei laburiste din Regatul Unit, Keir Starmer.

Cristian Busoi, presedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul European, cere demisia presedintelui ANRE

Eurodeputatul Cristian Busoi, presedintele Comisiei pentru Industrie, Cercetare si Energie ITRE) din Parlamentul European, considera ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) nu a gestionat deloc bine momentul liberalizarii pietei de energie electrica in Romania. De aceea, Cristian Busoi cere demisia presedintelui ANRE, Dumitru Chirita.

Democrats Abroad: Atacul asupra Capitoliului a fost cel mai periculos moment din istoria SUA

Atacul asupra Capitolului din dupa-amiaza zilei de 6 ianuarie este, probabil, cel mai periculos mom.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )