Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liderul deputatilor PSD, despre gestul lui Iordache din Parlament: Este regretabil

Antena3 Antena3,
Liderul deputatilor PSD, despre gestul lui Iordache din Parlament: Este regretabil

Liderul deputatilor PSD, Daniel Suciu, a declarat miercuri ca gestul lui Florin Iordache facut in plenul Camerei Deputatilor este unul regretabil. Nu judec cu doua masuri. Orice gest regretabil ramane un. continuă pe Antena3

Deputat PSD, despre gesturile obscene ale lui Iordache: Gesturile grotesti nu isi gasesc locul

Deputatul social-democrat Razvan Rotaru a dezaprobat gesturile obscene facute, miercuri, in Plenul Parlamentului, de colegul sau din Camera Deputatilor Florin Iordache. Referitor la iesirea necuviincioasa pe.

Bloomberg relateaza despre gestul obscen al lui Iordache: Raportul UE privind coruptia primeste degetul mijlociu n Romnia

Bloomberg scrie ca deputul Florin Iordache, un aliat apropiat al lui Liviu Dragnea, a aratat Uniunii Europene degetul mijlociu, dupa ce raportul Comisiei Europene a criticat campania de inlaturare a procurorilor care au rezultate in lupta anticoruptie.

Secretarul-general adjunct al PSD, despre acuzatiile lui Firea: O aberatie. Nu merita niciun comentariu

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca nu s-a discutat in partid desfiintarea Primariei Municipiului Bucuresti printr-o ordonanta de urgenta, fiind o aberatie a edilului Capitalei.

Un senator PSD si-a dat demisia din partid

Senatorul PSD Emanuel Botnariu si-a anuntat miercuri demisia din partid. Coalitia pastreaza o majoritate la limita in Senat. Stire in curs de actualizare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )