Libnet.ro
UNICEF

16:30

Liderul extremei dreapta din Olanda: Uniunea Europeana e cel mai rau lucru din toate timpurile

B1 B1,
Liderul extremei dreapta din Olanda: Uniunea Europeana e cel mai rau lucru din toate timpurile

Liderul extremei dreapta din Olanda continua declaratiile controversate. Geert Wilders sustine ca Uniunea Europeana este cel mai rau lucru din toate timpurile si a laudat Brexitul. Wilders a continuat atacurile. continuă pe B1

Surse: Generali se retrage din Olanda

Assicurazioni Generali SpA, cel mai mare asigurator din Italia, a angajat banca franceza BNP Paribas SA pentru consultanta in vanzarea subsidiarei sale din Olanda, ca parte a planului de majorare a profiturilor si de reducere a costurilor pe pietele mai slabe, spun surse citate de Reuters.

Eurobarometru: increderea romanilor in Uniunea Europeana scade la 52%, dar continua sa fie peste media europeana, de 36%

La 10 ani de la aderare, romanii si-au mai pierdut increderea in Uniunea Europeana, o arata rezultatele unui Eurobarometru. Ramanem totusi in top, increderea romanilor.

Uniunea Europeana autorizeaza Ungaria sa construiasca doua reactoare nucleare cu finantare rusa

Uniunea Europeana a autorizat Ungaria sa construiasca doua reactoare nucleare cu ajutorul Rusiei, dupa ce Budapesta s-a angajat sa ia masuri de protejare a concurentei in sectorul energetic, relateaza The Associated Press.

Comisie din Camera Lorzilor: Marea Britanie poate iesi din Uniunea Europeana fara sa piarda bani

Comisia pentru afaceri financiare a Camerei Lorzilor a anuntat, sambata, ca Marea Britanie poate iesi din Uniunea Europeana fara a plati o factura de divort de 60 de miliarde de euro.

Uniunea Europeana ar putea organiza discutii la nivel inalt cu Israelul pe tema solutionarii conflictului israelo-palestinian prin coexistenta a doua state distincte

Uniunea Europeana analizeaza posibilitatea organizarii unor discutii la nivel inalt cu Israelul, pe fondul preocuparilor privind activitatile israeliene de colonizare si semnelor de intrebare despre.

Nu avem nevoie de Uniunea Europeana: inalt Reprezentantul Uniunii pentru Afaceri Externe a fost primita cu huiduilei si scandari anti-UE in Parlamentul Serbiei (VIDEO)

Inalt Reprezentantul Uniunii Eupene pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini, a fost nevoita sa isi sustina discursul din Parlamentul Serbiei in huiduilile si strigatele parlamentarilor de.

Nu avem nevoie de Uniunea Europeana!: inalt Reprezentantul Uniunii pentru Afaceri Externe a fost primita cu huiduilei si scandari anti-UE in Parlamentul Serbiei (VIDEO)

Inalt Reprezentantul Uniunii Eupene pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini, a fost nevoita sa isi sustina discursul din Parlamentul Serbiei in huiduilile si strigatele parlamentarilor de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )