Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liderul FDGR: Este o sansa pe care eu sunt convins ca o va valida Klaus Iohannis

B1 B1,
Liderul FDGR: Este o sansa pe care eu sunt convins ca o va valida Klaus Iohannis

Presedintele FDGR, Paul Porr, a declarat, duminica seara, ca era convins ca va castiga Klaus Iohannis pentru ca in primul tur era cel mai bun din cei 14, iar in al doilea l-a avut contracandidat pe doctor . continuă pe B1

VIDEO Bucurie la Forumul Democrat al Germanilor din Romania: Este o sansa pe care sunt convins ca o s-o valideze Klaus Iohannis

Bucurie fara margini la sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, formatiune condusa de Klaus Iohannis pana in 2013, dupa ce primele exit-poll-uri il dau invigator pe candidatul ACL.

FOTO. Care sunt imaginile din ROMANIA care i-au impresionat pe straini

Dupa ce doi membri ai echipei Bored Panda au vizitat Romania, ei s-au declarat foarte incantati de tara noastra, pe care o considera ca fiind inspirationala.

Care sunt planurile de viitor ale premierului Victor Ponta: Nu voi ezita sa fac acest lucru

Victor Ponta nu va demisiona din functia de premier si le multumeste romanilor care l-au votat. Premierul a vorbit la Sinteza zilei, la scurt timp dupa ce a anuntat ca l-a felicitat pe Klaus Iohannis. Desi.

CINE este cel care a finantat campania lui Iohannis. Numele sau este legat de TENTATIVA de OMOR a unui bancher rus

Acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis, pe marginea modului in care isi finanteaza campania. Un politician moldovean a dezvaluit ca principalul sponsor al candidatului ACL la prezidentiale, Michael Schmit,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )