Libnet.ro
UNICEF

22:46

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic, Abou Bakr al-Bagdadi, grav ranit intr-un atac al coalitiei internationale in Irak

Adevărul Adevărul,
Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic, Abou Bakr al-Bagdadi, grav ranit intr-un atac al coalitiei internationale in Irak

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic , Abou Bakr al-Bagdadi, a fost ranit in timpul unui raid aerian efectuat de coalitia internationala in nord-vestul Irakului, a anuntat premierul irakian Haider al-Abadi, citat de RIA Novosti. continuă pe Adevărul

Liderul gruparii Statul Islamic, ranit grav intr-un raid aerian: A supravietuit in mod miraculos

Liderul gruparii teroriste Statul islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ranit grav in timpul unui raid aerian in nord-vestul Irakului. Liderul gruparii Statul Islamic a fost grav ranit in timpul unui raid aerian.

Reuniune internationala pe tema gruparii Statul Islamic

Sefii diplomatiilor britanica Philip Hammond si americana John Kerry organizeaza o reuniune a tarilor membre ale coalitiei impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI) joi, la Londra.

Liderul gruparii Statul Islamic, ranit intr-un raid aerian

Abu Bakr al-Baghdadi, liderul gruparii Statu Islamic, a fost ranit intr-un raid aerian irakian efectuat in zona Al-Qaim, la circa 400 de kilometri de Bagdad, la frontiera Irakului cu Siria, .

Reuniune a coalitiei impotriva Statului Islamic. Este vital sa oprim finantarea lor

Sefii diplomatiilor britanica Philip Hammond si americana John Kerry organizeaza o reuniune a tarilor membre ale coalitiei impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI) joi, la Londra, au anuntat oficiali.

Jurnalist german in spatele liniilor inamice: Statul Islamic planuieste sa ucida sute de milioane de oameni in cadrul unei purificari religioase

Jurgen Todenhofer, primul jurnalist occidental ce a ajuns in teritoriul Statului Islamic si care nu a fost ucis de militanti, a vorbit cu postul de televiziune Al Jazeera despre timpul petrecut cu membrii gruparii teroriste. Potrivit celor aflate de el, Statul Islamic planuieste o purificare religioasa, ceea ce inseamna moartea a sute de milioane de necredinciosi.

IRAK: 13 copii care se uitau la un meci de fotbal, omorati de Statul Islamic

Gruparea terorista Statul Islamic au executat, intr-o piata din orasul Mosul, 13 baieti vinovati ca au vizionat un meci de fotbal intre echipa nationala a Irakului si cea a Iordaniei, desfasurata in cadrul Cupei Asiei.

Statul Islamic cere 200 de milioane de dolari pentru eliberarea a doi ostatici japonezi

Grupul terorist Statul Islamic ameninta ca va executa doi cetateni japonezi daca autoritatile nipone nu vor plati o rascumparare de 200 de milioane de dolari in urmatoarele 72 de ore. Suma ceruta reprezinta.

Imagini socante date publicitatii de Statul Islamic: Oameni crucificati, omorati cu pietre sau aruncati de pe cladiri (FOTO)

Reprezentantii Statului Islamic au dat publicitatii mai multe fotografii cu executiile organizate de gruparea sunita afiliata al-Qaida, scrie Daily Mail. in prima imagine, se observa cum doi barbati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )