Libnet.ro
UNICEF

22:30

Liderul PSD, adevarul crunt despre partidul sau: Va fi chiar un caz care se va preda la SNSPA

Antena3 Antena3,
Liderul PSD, adevarul crunt despre partidul sau: Va fi chiar un caz care se va preda la SNSPA

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca PSD a reusit performanta de a pierde doua randuri de alegeri, dupa trei ani de guvernare, apreciind ca acesta va fi chiar un caz care se va preda studentilor de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA). continuă pe Antena3

Liderul PSD Arad, Dorel Caprar, dupa audierile de la DNA: Nu stiu de ce m-au adus aici

Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, a parasit luni seara sediul DNA Timisoara, unde a fost audiat de procurorii anticoruptie, el declarand la iesire ca nu se simte vinovat cu nimic, relateaza Agerpres.

VIDEO Liderul PSD Arad, ridicat de anchetatori din sediul partidului, n dosarul privind fapte de coruptie la Vama Nadlac n care sunt vizati trei parlamentari

Si presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, a fost ridicat de procurori si ofiteri din sediul PSD Arad si dus la audieri, in dosarul vizand acte de coruptie la punctul de lucru al Directiei de Drumuri Timisoara din Vama Nadlac II, unde soferilor ale caror camioane erau cantarite, iar greutatea nu corespundea legilor sau actelor de transport, li s-ar fi pretins taxe.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )