Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul PSD, Liviu Dragnea anunta modificari ale legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liderul PSD, Liviu Dragnea anunta modificari ale legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sambata, ca in perioada urmatoare vor fi aduse modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca, noteaza Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea, noi modificari ale legislatiei pentru a incuraja forta de munca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, sambata, ca in perioada urmatoare vor fi aduse modificari in privinta legislatiei pentru zilieri, pentru a incuraja forta de munca. Sambata aceasta am.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Legea dublului standard ar putea fi mai dura decat am gandit-o eu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta ca nu doar produsele straine vor fi verificate pentru a le fi atestata calitatea si subliniaza ca legea dublului standard ar putea fi chiar mai dura dupa dezbaterile.

Dragnea, atac la functionarii statului, in emisiunea Viata satului. Ce spune liderul PSD de hartogarii care nu dau banii la timp agricultorilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in emisiunea Viata satului, difuzata duminica de TVR 1, ca in institutiile statului sunt multi hartogari care le pun bete in roate agricultorilor.

Liviu Dragnea, invitat din nou la emisiunea Viata Satului de pe TVR1, duminica

Liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt invitati din nou la emisiunea Viata Satului de pe TVR1, duminica. Ei au fost si saptamana trecuta invitatii emisiunii.

Liviu Dragnea, reactie la scandalul de la Cimitirul Valea Uzului: Problemele nu se rezolva asa. E nevoie de multa cumpatare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa incidentul din Valea Uzului, ca institutiile statului trebuie sa stabileasca granita dintre Bacau si Harghita. Acestaindeamna institutiile.

LIVIU DRAGNEA, LA EMISIUNEA VIATA SATULUI: Subventia sa nu mai fie impozitata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, in emisiunea Viata Satului de la TVR 1 difuzata astazi, mai multe masuri care sa vina in sprijinul fermierilor si al crescatorilor de ovine.

LIVIU DRAGNEA: Nu comentez previziunile nimanui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca actuala guvernare a marit veniturile romanilor pentru ca preturile cresteau oricum si a subliniat ca nu comenteaza prognoza BNR de 4,2% referitoare la inflatia pentru finalul acestui an, afirmand in fiecare an se spune ca o sa fie foarte rau.

LIVIU DRAGNEA: Vreau sa incepem un program pentru peste, in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, ieri, ca intentioneaza sa demareze, impreuna cu Ministerul Agriculturii, un program pentru peste in Romania, indiferent ce va spune Bruxelles-ul ''.

Dacian Ciolos: Televiziunea publica a derapat, de aceasta data, grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea,.

DRAGNEA: Iohannis a realizat industria urii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, in discursul sustinut la mitingul PSD de la Targoviste, ca presedintele Klaus Iohannis este cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca, iar acum a inceput sa faca galagie, sustinand ca acesta a realizat industria urii, dezbinarea intre romani si afirmand ca seful statului nu isi poate iubi tara.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )