Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liderul unei retele de trafic de droguri a fost prins de autoritatile ucrainene si israeliene, la doua zile dupa evadare

Hotnews Hotnews,
 Liderul unei retele de trafic de droguri a fost prins de autoritatile ucrainene si israeliene, la doua zile dupa evadare

Autoritatile ucrainene si israeliene au anuntat sambata arestarea unui cetatean israeliano-american suspectat de conducerea unei vaste retele de trafic de droguri online, la doua zile de la evadarea sa in cursul extradarii spre Israel, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

N-A SCAPAT: Liderul unei retele de TRAFICANTI, prins la doua zile dupa evadare!

Autoritatile ucrainene si israeliene au anuntat sambata arestarea unui cetatean israeliano-american suspectat de conducerea unei vaste retele de trafic de droguri online, la doua zile de la evadarea sa in.

Nepotul Regelui Mihai a ramas fara permis, dupa ce a fost prins conducand cu 112 kilometri pe ora in localitate

Nicolas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, a fost prins conducand cu 112 kmh intr-o localitate din judetul Arges si a ramas fara permis.

VIDEO 9 milioane de lei obtinuti din trafic de droguri. Momentul in care liderii unui grup criminal sunt retinuti

Sase membri ai unei grupari criminale au fost retinuti pentru trafic de droguri si spalare de bani in proportii deosebit de mari. Oamenii legii au documentat activitatea gruparii pe parcursul a zece, timp in care suspectii au reusit sa introduca prin contrabanda droguri in suma de peste 9 milioane de lei pe teritoriul Republicii Moldova.

Nepotul Regelui Mihai a ramas fara permis, dupa ce a fost prins conducand in Arges cu 113 kmh

Fostul principe Nicolae a ramas fara permisul de conducere dupa ce a fost oprit in trafic de politistii rutieri argeseni pentru ca depasise cu mult limita legala in localitate de 50 de kilometri pe.

VIDEO. Cum sunt injectati pepenii cu apa! Un vanzator dintr-o piata a fost prins in fapt si pedepsit apoi dur

Un comerciant dintr-o piata din Braila a fost filmat in timp ce injecta pepenii cu un lichid necunoscut. Dupa ce imaginile au ajuns pe internet, barbatul a fost dat afara din piata si nu va mai putea face.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )