Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liderul USR, Dan Barna, a semnat un acord politic cu PNL. Vom vedea care va fi si prestatia in comisii a ministrilor

Antena3 Antena3,
Liderul USR, Dan Barna, a semnat un acord politic cu PNL. Vom vedea care va fi si prestatia in comisii a ministrilor

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat luni ca a semnat acordul politic cu PNL, aratand ca acesta prevede principiul contributivitatii in intreg sistemul de pensii platite de stat, pentru a asigura un. continuă pe Antena3

Acordul politic USR-PNL s-a modificat in ultimul moment, privind pensiile speciale

Liderul USR Dan Barna si premierul desemnat, Ludovic Orban PNL), au semnat, luni, in Parlament, Aco.

Alianta USR-PLUS, despre desemnarea comisarului european. Ce plan au politicienii

Exista membri ai Aliantei USR-PLUS care ar putea cu onoare si performanta sa reprezinte Romania in pozitia de comisar european, a declarat duminica, la Brasov, liderul USR, Dan Barna, candidat la.

Basescu: Favorita la intrarea in turul doi este Dancila, care e pe trend de crestere Dan Barna a stins lumina campaniei; vorbeste prostii de doua ori pe zi

Europarlamentarul Traian Basescu afirma ca presedintele PSD, Viorica Dancila, care sanse din ce in ce mai mari de a intra in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in timp ce sansele presedintelui USR, Dan Barna, scad. Dan Barna a stins lumina campaniei, spune Basescu.

Acord politic semnat intre PNL si USR. Barna: Vom face tot ce depinde de noi pentru a exista cvorum la investirea Guvernului

Dan Barna si Ludovic Orban au semnat, luni, acordul politic pentru instalarea guvernului. Fata de varianta initiala exista o schimbare majora: a fost eliminat unctul referitor la desfiintarea pensiilor.

Dan Barna va avea ca prioritate un Acord Politic Multianual pentru Aparare

Candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a precizat vineri, la Zalau, in contextul Zilei Armatei Romane, ca in cazul in care va ajunge presedinte, una din prioritatile sale va fi realizarea unui acord politic multianual pentru aparare.

Barna: Sustinem investirea Guvernului Orban. Pozitia USR este transanta

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica la Brasov ca partidul sau va sustine investirea Guvernului Orban, indiferent de nemultumirile din interior. Acesta a adaugat ca luni urmeaza sa semneze si un acord politic alaturi de premierul desemnat Ludovic Orban, subliniind ca e important sa scapam de Guvernul Dancila.

VIDEO Dan Barna acuza un fake news, dupa ce o parte a presei a scris ca s-a oferit sa-i dea un autograf lui Emerich Jenei, fara a-l recunoaste

Dan Barna acuza un fake news, dupa ce o parte a presei a relatat ca liderul USR i-ar fi cerut un autograf lui Emerich Jenei, fara a-l recunoaste pe fostul mare antrenor.

Barna: Daca sunt obiectiuni legate de ministrii propusi, le vom discuta transant in comisii

Liderul USR, Dan Barna, spune ca exista diverse nemultumiri legate de una sau alta dintre nominalizarile pentru functiile de ministri, iar parlamentarii USR raman consecventi si vor vota Guvernul PNL. El a mai sustinut ca eventuale nemultumiri la adresa vreunuia dintre ministrii propusi vor fi discutate transant in comisiile parlamentare care ii vor audia.

Emerich Jenei a explicat de ce nu a refuzat autograful de la Dan Barna: E o chestiune de inteligenta. Care politician a facut un gest similar in fata fostului antrenor (VIDEO)

Emerich Jenei a avut o reactie diplomata dupa dialogul cu Dan Barna, in care liderul USR s-a oferit sa-i dea un autograf. Fostul mare antrenor a dat de inteles ca e semn de inteligenta sa nu refuzi o astfel de.

Sondaj USR: cat l-a afectat pe Dan Barna ancheta Rise Project Topul prezidentiabililor in sondajul intern al Uniunii

Impactul electoral al anchetei Rise Project asupra lui Dan Barna a fost de aproximativ 1%, candidatul USR fiind creditat cu 18,5%, fata de 19,7% anterior, potrivit unul sondaj, publicat pe un grup intern al partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )