Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lidia Buble, declaratie de iubire pentru mama ei, in noua piesa Sarut mana, mama! VIDEO

Adevărul Adevărul,
Lidia Buble, declaratie de iubire pentru mama ei, in noua piesa Sarut mana, mama! VIDEO

Cantareata Lidia Buble 24 de ani) a lansat o noua piesa insotita de videoclip, intitulata Sarut mana, mama!, o declaratie de iubire spusa pe note muzicale, atat pentru mama ei, cat si pentru toate mamele din lume. continuă pe Adevărul

Lidia Buble, declaratie de iubire pentru mama ei, in noua piesa, Sarut mana, mama! VIDEO

Cantareata Lidia Buble 24 de ani) a lansat o noua piesa insotita de videoclip, intitulata Sarut mana, mama!, o declaratie de iubire spusa pe note muzicale, atat pentru mama ei, cat si pentru toate mamele din lume.

Caru' cu vedete:Ce barbat musculos a pipait Mihaela Radulescu: Am si eu acasa, dar pe alb;Lidia Buble s-a afisat asa cum doar iubitul ei o vede. Artistei nu i-a fost rusine deloc;Shakira, protagonista unei telenovele inainte sa devina celebra

Elena Udrea, nerabdatoare sa devina mama. Este gravida in prima luna, insa viseaza cu ochii deschisi la momentul in care ii va aduce pe lume pe baietei. Ce barbat musculos a pipait Mihaela Radulescu: Am si eu acasa, dar pe alb. Mihaela Radulescu a publicat o fotografie in care un concurent de la Romanii au talent a ramas la bustul gol, iar ea si-a dorit sa-l atinga.

Adevarul Live, ora 12.00: Ilinca Bacila canta live noua piesa si ne invata sa yodelim

Ilinca Bacila, castigatoarea Selectiei Nationale Eurovision 2017 si jurata Eurovision Romania 2018, a lansat cel de-al treilea single si videoclip din cariera, Nu acum. Astazi vine la Adevarul Live pentru a ne convinge cat de bine suna live.

Adevarul Live: Ilinca Bacila canta live noua piesa si ne invata sa yodelim

Ilinca Bacila, castigatoarea Selectiei Nationale Eurovision 2017 si jurata Eurovision Romania 2018, a lansat cel de-al treilea single si videoclip din cariera, Nu acum. Astazi e la Adevarul Live pentru a ne convinge cat de bine suna live.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )