Libnet.ro
UNICEF

09:17

Lidia Buble e din ce in ce mai dezbracata. Pozele de acum care au incins imaginatia tuturor fanilor

Playtech Playtech,
Lidia Buble e din ce in ce mai dezbracata. Pozele de acum care au incins imaginatia tuturor fanilor

Lidia Buble arata demential si stie clar cum sa se mentina in forma atat pentru ea, cat si pentru fani. Iar cu un asemenea trup fara cusur, rezultat in urma unor reguli noi de viata, a unei diete si mult efort la sala, cum sa stai in umbra? Sau, in cazul cantaretei, cum sa lasi . continuă pe Playtech

Actorul din Prison Break care a pus ochii pe Lidia Buble! Ce mesaj i-a transmis, dupa despartirea de Razvan Simion

Lidia Buble a devenit internationala! Aceasta scoate hit dupa hit, iar medoldiile sale sunt ascultate si la radiourile din strainatate. Iata ca acum face cuceriri si in afara Romaniei, iar unul dintre cei mai cunoscuti actori din Prison Break a pus ochii pe celebra cantareta. Despre nimeni altul decat Dominic Purcell este vorba. Actorul din .

Un actor celebru din serialul Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble. Despre cine e vorba si ce complimente i-a facut acesta cantaretei

E internationala! Lidia Buble scoate hit dupa hit, melodiile sale fiind ascultate si la radiourile din strainatate. Ei bine, iata ca acum face cuceriri si in afara Romaniei, unul dintre cei mai cunoscuti actori din Prison Break a pus ochii pe celebra noastra cantareata. Despre cine este vorba?.

Lidia Buble incearca sa il elimine pe Razvan Simion, complet? Ce decizie radicala a luat artista

Unii artisti isi fac tot mai multe tatuaje, Lidia Buble vrea contrariul: sa le stearga. Astfel, artista a trecut pragul tatuatorului pentru a uita de trecut, deoarece nu se mai regaseste in desenul respectiv de pe piele. Lidia Buble incearca sa il elimine pe Razvan Simion, complet? in ultimele luni, viata Lidiei Buble s-a schimbat .

Lidia Buble a atras atentia unui actor din serialul Prison Break. Despre cine este vorba si cum s-a facut remarcata catareata?

Frumoasa Lidia Buble a reusit sa atraga atentia unui faimos actor din serialul Prison Break dupa ce a postat pe pagina de Instagram o poza in care isi etaleaza picioarele si este la volanul unui Ford Mustang.

Cel mai nociv aliment pe care il avem toti in frigider. il consumam zilnic

Multi oameni nu stiu de pericolul care se afla atunci cand vine vorba despre alimentatie. Unii consuma mancarea doar pentru gust, iar altii au un stil alimentar care rar le aduce si un aport in privinta starii de sanatate. Ce avem cu totii in frigider si ar trebui sa-l eliminam? Cel mai nociv aliment din .

BASESCU: Romarm nu a mai produs nimic. Masinile care fabricau masti s-au stricat

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Romarm nu a mai produs masti de protectie, asa cum anunta ministrul Economiei, Virgil Popescu, intrucat masinile care fabricau masti s-au stricat si trebuiau facute importuri cu prieteni contra spaga. Mai Ludovice, mai hotilor, si din moartea romanilor vreti sa faceti bani?!, adauga el, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )