Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lidia Fecioru: Cele trei legi ale indeplinirii dorintelor! Functioneaza 100% si iti aduc tot ce vrei!

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru: Cele trei legi ale indeplinirii dorintelor! Functioneaza 100% si iti aduc tot ce vrei!

Lidia Fecioru sustine ca exista trei reguli pe care trebuie sa le respecti cu sfintenie daca vrei sa ai o viata buna si prospera. Legea comenzii Trebuie sa formulezi clar ce vrei. Este foarte. continuă pe Antena3

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru. Eu caut in oameni partea frumoasa...

Lidia Fecioru a prezentat la Adevauri Ascunse pilda zilei. Eu am sa citez Vladimir Visotki, un cantaret foarte bun. Spunea asa: Eu caut in oameni partea frumoasa pentru ca pe cea urata o.

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. Remediu pentru genunchi

Lidia Fecioru a prezentat la Adevaruri Ascunse un leac pentru genunchi. Se iau 250 de grame de osanza, 100 de grame de ceara curata si cate o bucata de propolis. Se pun la foc mic si se topesc.

Fifor:Fortele Navale se pregatesc sa finalizeze conceptia legata de cele trei submarine pe care Armata le vrea n dotarea sa

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat sambata ca Fortele Navale se pregatesc sa finalizeze conceptia legata de cele trei submarine pe care Armata Romaniei le doreste in dotarea sa, transmite Agerpres.

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste trei zodii ale lunii Septembrie. Nimic nu le merge bine

Luna Septembrie aduce doar ghinion pentru trei dintre zodii. Nimic nu le iese asa cum ar trebui. CAPRICORN - Nimic nu iti va iesi bine in luna Septembrie, oricat de tare te-ai stradui. Vei fi intotdeauna foarte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )