Libnet.ro
UNICEF

06:45

Lidia Fecioru ne invata cum sa ne implinim dorintele. Care este cel mai mare dusman in drumul spre visurile noastre

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru ne invata cum sa ne implinim dorintele. Care este cel mai mare dusman in drumul spre visurile noastre

Lidia Fecioru a prezentat, la Antena 3, pilda zilei. indoielile sunt cei mai mari dusmani ai nostri. Din cauza lor pierdem ceea ce am fi putut sa castigam daca aveam incredere in noi. continuă pe Antena3

Lidia Fecioru ne invata cum sa ne implinim dorintele. Care este cel mai mare dusman in drumul spre visele noastre

Lidia Fecioru a prezentat, la Antena 3, pilda zilei. indoielile sunt cei mai mari dusmani ai nostri. Din cauza lor pierdem ceea ce am fi putut sa castigam daca aveam incredere in noi.

Incredibil! Ce studii are de fapt Lidia Fecioru si ce job infricosator a avut in Republica Moldova

Lidia Fecioru este in prezent unul dintre cei mai renumiti parapsihologi de la noi din tara si un energobioterapeut de renume. in plus, si emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, unde este invitat permanent, alaturi de numerologul Mihai Voropchievici, i-a adus multa notorietate.

Care este efectul psihologic al pandemiei de coronavirus? Cum ar putea arata normalitatea post-COVID? intalnire online deladistanta cu psihologul Daniel David, vineri, de la ora 14.00

Care este efectul psihologic al pandemiei de coronavirus? Cum afecteaza comportamenul oamenilor, atitudinea lor, cum s-a schimbat stilul de viata si ce ar trebui sa facem pentru ca efectele emotionale sa fie cat mai reduse? Cum ar putea arata normalitatea post-COVID-19? Sunt cateva dintre intrebarile la care vom cauta raspunsuri la intalnirile online deladistanta, vineri, de la ora 14. il avem invitat pe psihologul Daniel David, rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cum se pronunta corect cuvantul master si care este diferenta dintre considerare si consideratie

Ana Iorga le-a oferit telespectatorilor emisiunii Pe cuvant, o noua lectie de gramati si a vorbit despre cum se pronunta corect cuvantul master si care este diferenta dintre considerare si consideratie.

Un startup de criptomonede, in care este implicat si un IT-is roman, a primit 4 milioane dolari finantare

Un startup britanic de criptomonede, in echipa caruia lucreaza si un programator roman, a primit joi o investitie de capital de risc de 4,1 milioane de dolari, intr-o runda de finantare la care a participat si un fondator al platformei fintech TransferWise.

Povestea barbatului vindecat de COVID-19 si care a cerut sa mai ramana in spital. Care este motivul si ce sfat le da romanilor

Tot mai multi bolnavi de COVID-19 cer externarea din spital pe proprie raspundere, dupa decizia CCR, dar un caz neobisnuit a fost intalnit la Iasi, acolo unde un barbat care a fost infectat cu coronavirus le-a cerut medicilor sa-l mai tina in spital, desi s-a vindecat, dupa cum arata testele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )