Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lidia Fecioru, leac natural pentru o afectiune pe care o au multi romani

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru, leac natural pentru o afectiune pe care o au multi romani

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit in editia de sambata a emisiunii Adevaruri ascunse un leac pentru o afectiune pe care o au multi romani. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu copilul paranormal din Giurgiu. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru: Noi toti putem face acelasi lucru ca acest copil!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, intr-o interventie telefonica la Antena 3, despre cazul copilului paranormal din Giurgiu. Lidia Fecioru a tinut sa sublinieze ca baiatul nu are.

Lidia Fecioru: Nu mai fa niciodata greseala ASTA, daca vrei sa te imbogatesti

Lidia Fecioru a explicat, sambata, in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, care sunt greselile mentale anti-imbogatire. Potrivit bioenergoterapeutului, o prima greseala.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru: Gelozia se rasfrange in rinichi si ficat

BioenergoterapeutulLidia Fecioru a vorbit, la Antena Stars, despre bioenergia care ne influenteaza atat de mult viata, fara sa ne dam seama, de multe ori. Noi ne imbolnavim mai.

Lidia Fecioru, despre cum poti sa iti dai seama ca iei deciziile bune in viata

Cum stii daca e bine sau rau ceea ce simti? Cum percepi prezenta Duhului Sfant in viata ta? Sunt intrebarile la care a incercat sa dea un raspuns cat mai cuprinzator.

Taxa la biserica pentru cei care dau examenul auto. Se intampla la Targoviste

Situatie inedita in Targoviste, unde viitorii soferi trebuie sa achite 10 lei si Arhiepiscopiei. Potrivit Recorder. ro, taxa de 10 lei este platita fiecare persoana care sustine proba teoretica.

Sevil Shhaideh vrea marirea cu 75% a salariilor pentru angajatii care se ocupa de PNDL

Sevil Shhaideh vrea sa mareasca cu 75% salariile angatilor care se ocupa de Programul National de Dezvoltare Locala PNDL), prin care se impart bani baronilor locali. Potrivit realitatea. net, majorarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )