Libnet.ro
UNICEF

22:15

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, despre testul pumnului. Metoda inedita prin care iti dai seama ce fel de persoana ai in fata ta

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, despre testul pumnului. Metoda inedita prin care iti dai seama ce fel de persoana ai in fata ta

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, cum iti dai seama de caracterul persoanei pe care o ai in fata ta in functie de felul in care strange. continuă pe Antena3

Lidia Fecioru: Acestea sunt bolile care pot fi tratate cu bioenergie

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la Dar si har, despre bolile care pot fi tratate cu bioenergie. Cei care merg spre acest tratament se indreapta cu speranta ca orice este vindecabil, lucru care este.

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Proprietatile incredibile ale oului fiert

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, proprietatil incredibile ale oului fiert. La femeile intre 30 si 50 de ani se recomanda sa manance cate doua oua fierte.

Lidia Fecioru, tehnica japoneza de alungare a durerii si a stresului

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, o tehnica japoneza inedita de alungare a durerii si a stresului. Cand avem griji ne masam degetul mare. Grijile sunt cele care.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Femeia Varsator e ambitioasa si foarte capricioasa

Mihai Voropchievici a vorbit in rubrica Magia zilei despre defectele si calitatile femeii din zodia Varsator. Defecte. E critica, rece, calculata, ambitioasa si foarte capricioasa. Se incapa.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Femeia Capricorn e foarte implicata in profesie si vrea sa fie cea mai buna. Pentru ea nu exista cale de mijloc

Mihai Voropchievici a vorbit in rubrica Magia zilei despre defectele si calitatile femeii din zodia Capricorn. Defecte. Este intoleranta si incapatanata. E foarte implicata in profesie si.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Femeia Sagetator nu stie sa minta

Mihai Voropchievici a vorbit in rubrica Magia zilei despre defectele femeii din zodia Sagetator. Defecte. E un vis, dar nu prea frumos de multe ori. E de multe ori aroganta, fantezista, suspicioasa.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Ce zodii isi gasesc sufletul pereche in anul 2019

Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, ce zodii isi vor gasi sufletul pereche in anul 2019. Potrivit numerologului, sufletul pereche apare atunci cand nu te astepti. Cand ai.

Mihai Voropchievici: Ce inseamna daca visezi pisici

Numerologul Mihai Voropchievici afirma ca daca visezi o pisica poate insemna ceva benefic, deoarece pisicile sunt cele mai mari captatoare de energie negativa. in cartea de vise batraneasca tot ce era legat.

HOROSCOP RUNE saptamana 11-17 februarie, cu Mihai Voropchievici. Berbecii sa stea acasa, urmeaza o schimbare mare, Leii merg pe gheata subtire

Numerologul Mihai Voropchievici prezinta in acesta seara la Adevaruri ascunse previziunile runelor pentru saptamana 11-17 februarie. Emisiunea Adevaruri ascunse poate fi urmarita live.

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Ce zodii isi gasesc sufletul-pereche in anul 2019

Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, ce zodii isi vor gasi sufletul pereche in anul 2019. Potrivit numerologului, sufletul pereche apare atunci cand nu te astepti. Cand ai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )