Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liga 1: Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0 / nca un pas gresit pentru campioana; Echipa lui Dan Alexa are patru puncte dupa doua etape

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0 / nca un pas gresit pentru campioana; Echipa lui Dan Alexa are patru puncte dupa doua etape

CFR Cluj, campioana Romaniei, a inregistrat al doilea rezultat de egalitate consecutiv in Liga 1, 0-0 cu nou-promovata Dunarea Calarasi, la primul meci pe banca al portughezului Toni Conceicao, dupa plecarea lui Edi Iordanescu. Dupa primele doua etape, echipa lui Dan Alexa are patru puncte si ramane fara gol primit. continuă pe Hotnews

LIVE Dunarea Calarasi - CFR Cluj (18:00)

Pentru CFR Cluj meciul de la Calarasi este primul cu Antonio Conceicao pe banca dupa despartirea de Edi Iordanescu. Partida e live text in aceasta pagina sambata de la ora 18:00.

LIVE Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0

Pentru CFR Cluj meciul de la Calarasi este primul cu Antonio Conceicao pe banca dupa despartirea de Edi Iordanescu. Partida e live text in aceasta pagina sambata de la ora 18:00.

Asa am trait Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0

Pentru CFR Cluj meciul de la Calarasi a fost primul cu Antonio Conceicao pe banca dupa despartirea de Edi Iordanescu. Partida a fost live text in aceasta pagina sambata de la ora 18:00. Apasati aici pentru live video .

CFR Cluj pierde puncte la Calarasi. Continua forma slaba pentru campioana

Aducerea lui Antonio Conceicao in locul lui Edi Iordanescu n-a produs socul dorit de conducerea celor de la CFR Cluj si campioana a ramas fara victorie in Liga 1 Betano dupa a doua etapa. Asa am trait Dunarea Calarasi - CFR Cluj 0-0.

Edi Iordanescu si-a reziliat contractul cu CFR Cluj dupa trei meciuri!

Infrangerea cu Malmo din prima mansa a turului 2 preliminar din Europa League i-a subrezit pozitia lui Edi Iordanescu pe banca formatiei CFR Cluj si despartirea dintre cele doua parti devenise iminenta.

CFR Cluj: Iordanescu Jr. OUT, Conceicao IN

Infrangerea cu Malmo din prima mansa a turului 2 preliminar din Europa League i-a subrezit pozitia lui Edi Iordanescu pe banca formatiei CFR Cluj si despartirea dintre cele doua parti devenise iminenta. Acesta a fost pus pe liber joi, iar in aceeasi zi a fost anuntat si inlocuitorul sau:Antonio Conceicao.

CFR Cluj, dupa despartirea de Edi Iordanescu: Jucatorii CFR-ului nu au demis antrenorii din Gruia si nu o vor face niciodata

CFR Cluj a facut precizari in ceea ce priveste rezilierea contractului lui Edi Iordanescu, sustinand ca jucatorii nu au avut nicio implicare in decizia despartirii clubului de antrenor, hotararea fiind luata exclusiv de membrii Consiliului de Administratie.

CFR Cluj i-a gasit rapid nlocuitor lui Edi Iordanescu - Antonio Conceicao, noul antrenor al campioanei Romniei

Portughezul Antonio Conceicao a fost numit, joi, la conducerea tehnica a echipei CFR Cluj, in locul lui Edward Iordanescu demis in aceeasi zi), anunta campioana Romaniei.

OFICIAL: CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Edi Iordanescu - Dat afara dupa doar trei meciuri

CFR Cluj a anuntat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordanescu dupa doar trei meciuri pe care acesta le-a avut pe banca echipei ardelene in acest sezon.

Champions League: nfrngeri pentru CFR Cluj, FC Basel si Legia Varsovia (Rezultatele zilei)

CFR Cluj a avut o prestatie palida la debutul in tururile preliminare din Champions League, campioana Romaniei fiind invinsa cu 1-0 in Gruia de Malmo. Lucrurile nu au stat mai bine nici pentru formatii precum FC Basel depasita de PAOK-ul lui Razvan Lucescu) si Legia Varsovia 0-2 pe propriul teren cu Spartak Trnava). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turul doi preliminar al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )