Libnet.ro
UNICEF

11:15

Liga 1: Hermannstadt vs CFR Cluj 1-1 Golurile au fost inscrise dupa minutul 80

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Hermannstadt vs CFR Cluj 1-1 Golurile au fost inscrise dupa minutul 80

Formatia CFR Cluj a remizat, duminica seara, in deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, intr-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I. Sibienii au revenit la aceasta partida pe propriul stadion, dupa ce pana acum au jucat meciurile de acasa din acest sezon la Targu Mures. continuă pe Hotnews

Asa am trait Hermannstadt - CFR Cluj

De la 19:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul Hermannstadt - CFR Cluj din etapa a 18-a in Liga 1.

AFC Hermannstadt - CFR Cluj, scor 1-1, la revenirea sibienilor pe propriul stadion

Formatia CFR Cluj a remizat, duminica seara, in deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, intr-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I. Sibienii au revenit la aceasta partida pe propriul stadion, dupa ce pana acum au jucat meciurile de acasa din acest sezon la Targu Mures.

CFR Cluj tinuta in sah de Hermannstadt. Campioana la al 7-lea meci consecutiv fara victorie in deplasare

Revenita pe arena proprie din Sibiu sub limina reflectoarelor si pe un gazon de buna calitate, Hermannstadt a obtinut in extremis un punct din confruntarea cu liderul CFR Cluj.

Liga 1: Astra, a sasea victorie consecutiva (1-0 cu Gaz Metan) - Giurgiuvenii sunt la egalitate de puncte cu CFR Cluj

Astra Giurgiu a bifat a sasea victorie consecutiva in Liga 1, dupa ce s-a impus cu 1-0 in fata celor de la Gaz Metan Medias, pe stadionul Marin Anastasovici. Echipa lui Bogdan Andone a acumulat 34 de puncte si se afla la egalitate cu liderul CFR Cluj, care are insa un meci mai putin disputat.

CFR Cluj pierde cu Lazio pe Olimpico: Calificarea se joaca in ultima etapa

Campioana Romaniei, CFR Cluj, nu a reusit, joi seara, calificarea in primavara Europa League dupa ce a fost invinsa in deplasarea de pe Olimpico de Lazio Roma. Singurul gol al partidei a fost marcat in minut.

Europa League: CFR Cluj a pierdut la Roma si tremura pentru calificare

CFR Cluj a fost invinsa de Lazio cu scorul de 1-0 1-0), joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, in .

Lazio CFR Cluj, LIVE, etapa a cincea Europa League. De la ce ora incepe meciul pe Digi Sport 1

CFR Cluj se pregateste pentru cel de-al cincilea test european. Azi, 28 noiembrie, Romania se intalneste cu Lazio in etapa a cincea din grupa E a Europa League. La ce ora incepe meciul pe Digi Sport 1? Lazio CFR Cluj, LIVE. La ce ora incepe meciul? Mari emotii pentru sussinatorii campioanei Romaniei! Acestia vor .

LiveText Lazio vs CFR Cluj 1-0 (Rep. II) Ultimele minute

Cu noua puncte acumulate dupa primele patru meciuri disputate, CFR Cluj se afla foarte aproape de calificarea in primavara Europa League. Un singur punct o desparte de aceasta performanta. Daca va putea el sa fie luat de pe Stadio Olimpico vom afla in aceasta seara, de la ora 22:00. Confruntarea Lazio vs CFR Cluj este in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTv si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Lazio - CFR Cluj

Urmariti live text in aceasta pagina, joi seara, meciul de la Roma dintre Lazio si CFR Cluj. Cu un punct obtinut campioana Romaniei se califica matematic in primavara europeana.

Dan Petrescu, dupa Lazio - CFR Cluj: Daca ne luam dupa numarul de ocazii, trebuia sa castigam

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, considera nemeritat rezultatul final al meciului cu Lazio Roma, din etapa a 5-a a Grupei E din Europa League, esec cu 1-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )