Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liga 1 intra in Top 10 mondial

Online Sport Online Sport,
Liga 1 intra in Top 10 mondial

Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS) a prezentat miercuri clasamentul campionatelor nationale pe anul 2013. Liga 1 se afla pe pozitia a zecea, peste campionate ca Olanda, Turcia, Portugalia, Belgia, Cehia sau Grecia. continuă pe Online Sport

Liga I, in TOP 10 mondial al celor mai bune campionate. Ce tari a devansat!.

Liga I a fost inclusa intr-un clasament al celor mai bune campionate de fotbal din lume, ocupand locul 10. Liga I a primit 722,50 de puncte in topul realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFH). Primul esalon al fotbalului romanesc a reusit sa devnaseze campionate considerate mult mai puternice, cum ar fi cele din Ucraina, Turcia, Grecia, Portugalia sau Olanda. In top trei campionate se situeaza Primera Division Spania), Premier League Anglia) si .

Romanca Simona Halep a urcat in top 10 WTA

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ajungand in top 10 cele mai bune jucatoare de tenis din lume, devenind totodata si cea de-a treia jucatoare romana de tenis in acest clasament. Ascensiunea.

Simona Halep, numarul 10 mondial. Ce locuri ocupa celelalte jucatoare.

Simona Halep a devenit prima jucatoare, din 1998, care ocupa locul 10 mondial, dupa performanta sa de la turneul de mare slem, Australian Open. Romanca ocupa cea mai buna pozitie din cariera sa, reusind sa o devanseze pe Caroline Wozniacki, fost numarul 1 mondial, in prezent locul 11. Citeste si Simona Halep a facut pasul spre liga mare a tenisului: locul 10 mondial Halep a reusit sa ajunga pana in sferturile Australian Open, saptamana trecuta, faza a competitiei in care a fost eliminata de .

FOTO: TOP 10 cele mai frumoase interioare (retrospectiva 2013).

Din numeroasele exemplificari din revistele de specialitate, am ales cele mai frumoase 10 interioare prezentate pe parcursul anului 2013 pana la momentul actual. Case sau apartamente, vechi si renovate sau nou construite, in stil clasic sau avangardist, criteriul principal de alegere a fost cel estetic precum si calitatea finisajelor. Dupa cum se poate observa, majoritatea interioarelor propuse pentru Top 10 au fost prezentate in diferitele editii ale revistei Caminul, specializata pe .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )