Libnet.ro
UNICEF

11:31

Liga 2: Petrolul Ploiesti vs Viitorul Pandurii Targu Jiu 3-1 Prahovenii au urcat pe locul al treilea

Hotnews Hotnews,
 Liga 2: Petrolul Ploiesti vs Viitorul Pandurii Targu Jiu 3-1 Prahovenii au urcat pe locul al treilea

Formatia Petrolul Ploiesti a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Viitorul Pandurii Targu Jiu, intr-un meci din etapa a 17-a a Ligii a II-a. in urma acestui rezultat, prahovenii au urcat pe locul al treilea al clasamentului 28 puncte, la egalitate cu UTA Arad - locul 2). continuă pe Hotnews

Liga 2: Farul a urcat pe locul trei (5-0 cu Pandurii Targu Jiu); Petrolul, doar egal cu CSM Resita (1-1) Rezultatele zilei

Farul Constanta a reusit scorul zilei in Liga 2, impunandu-se cu 5-0 pe teren propriu in fata celor de la Pandurii Targu Jiu. in urma acestui succes, formatia antrenata de Ianis Zicu a urcat pe locul 3 in clasament. Tot sambata, Petrolul Ploiesti a obtinut doar un rezultat de egalitate la Resita, scor 1-1.

Nou-nascut decedat in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Un bebelus a decedat, astazi, in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu, dupa numai zece ore de la nastere.

Substante medicale expirate de noua ani gasite in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu

Substante medicale expirate si de noua ani, sala de operatie fara sursa de apa sterila sau mancarea bolnavilor transportata in conditii mizerabile. Acestea sunt doar o parte din nereguli grave care au fost scoase la iveala la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu in urma unei verificari care a fost efectuata in urma cu aproximativ o jumatate de an de catre Corpul de Control al Ministrului Sanatatii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a patit un barbat din Targu-Jiu dupa ce a vandut alcool langa sectiile de votare

Politistii locali au amendat un agent economic din Targu-Jiu cu 1. 500 de lei, dupa ce s-a constatat ca a comercializat bauturi alcoolice la o distanta mai mica de 500 de metri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )