Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liga Campionilor. Arsenal castiga cel mai asteptat duel al serii, Milan obtine dramatic o remiza la Amsterdam

Antena3 Antena3,
Liga Campionilor. Arsenal castiga cel mai asteptat duel al serii, Milan obtine dramatic o remiza la Amsterdam

Arsenal Londra a castigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Napoli, cel mai asteptat duel al serii de marti din Liga Campionilor. Liderul din Premier League a rezolvat partida dupa doar un sfert de ora, germanul. continuă pe Antena3

Sorin Alexandrescu: DNA mi-a refuzat in mod vadit orice drept la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romania

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie pentru santaj in dosarul privind santajarea administratorului firmei RCSRDS Ioan Bendei, sustine, intr-un comunicat transmis de Intact Media Group, ca procurorii anticoruptie i-au refuzat dreptul la aparare, actionand unilateral si discretionar cu scopul de a compromite cel mai important trust media din Romani. Alexandru a mai afirmat ca a aflat ca a fost trimis in judecata din presa, si nu de la DNA, reiterand ca dosarul ar fi fost fabricat pe declaratii mincinoase pentru a acoperi una dintre cele mai grave fapte de coruptie din fotbalul romanesc.

Usain Bolt, nominalizat la titlul de cel mai bun atlet al anului 2013

Jamaicanul Usain Bolt, campionul mondial in probele de 100, 200 si 4x100 metri, a fost nominalizat, marti, la titlul de cel mai bun atlet al anului 2013, a anuntat Federatia Internationala de Atletism.

RMGC: Cianuratia are cel mai mare de siguranta pentru mediu si sanatatea oamenilor

Cianuratia este metoda cu gradul cel mai mare de siguranta pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor, potrivit Rosia Montana Gold Corporation RMGC).

Bursele europene in urcare, dupa ce au recuperat cel mai amplu declin al ultimei luni

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactiionare in crestere, recuperand cel mai amplu declin din ultima luna, inregistrat ieri, potrivit presei internationale.

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume, detronand Coca-Cola, in conditiile in care compania fondata de Steve Jobs este lider in design si performanta, potrivit unui studiu cuprinzand primele 100 de marci de top din lume, realizat de Interbrand Corp.

Tara noastra are cel mai scazut grad de motorizare din UE

Tara noastra detine cel mai mic numar de masini raportat la 1. 000 de locuitori din Uniunea Europeana, arata un studiu realizat de Consiliul Concurentei CC) pe baza datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

Victor Ponta: Imi doresc ca Romania sa fie cel mai bun prieten din UE al Chinei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi doreste ca Romania sa fie cel mai bun prieten din Uniunea Europeana al Chinei, o poarta de intrare politica, economica, comerciala, culturala si artistica, transmite Agerpres.

Alcatel One Touch Idol X cel mai puternic smartphone dual-sim.

PCfun afiseaza pentru Alcatel One Touch Idol X pretul de 1893,98 lei. Platesti in jur de 1900 lei pentru cel mai puternic smartphone dual-sim din tara noastra, la momentul actual. Specificatii pentru Alcatel One Touch Idol X: IPS LCD de 5 inch cu rezolutie 19201080 pixeli si 441 ppi, rezistent la zgarieturi; procesor Mediatek quad-core la 1. 5 GHz, PowerVR SGX544, 2 GB RAM, 16 GB spatiu de stocare si slot pentru microSD de pana la 32 GB; Android 4. 2 Jelly Bean; 3G cu viteze de .

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Inflatia din zona euro atinge cel mai redus nivel din februarie 2010

Inflatia a incetinit puternic in septembrie in zona euro si a atins cel mai redus nivel din februarie 2010, potrivit datelor oficiului european de statistici Eurostat, care a publicat luni o prima estimare a acestui indicator, scrie AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )