Libnet.ro
UNICEF

15:30

Liga Campionilor: Detinatoarea trofeului, doar egal pe teren propriu. Messi, din nou decisiv pentru Barcelona

Antena3 Antena3,
Liga Campionilor: Detinatoarea trofeului, doar egal pe teren propriu. Messi, din nou decisiv pentru Barcelona

Chelsea Londra, detinatoarea trofeului, a pierdut un avantaj de doua goluri pe teren propriu si a reusit doar o remiza cu Juventus, in timp de Leo Messi a marcat o dubla si a evitat o infrangere rusinoasa. continuă pe Antena3

VIDEO Pantilimon, rezerva in Liga Campionilor. Vezi toate rezumatele

Real Madrid a castigat marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 0-0), meciul sustinut in compania echipei engleze Manchester City, in prima etapa a grupei D a Ligii Campionilor.

Liga Campionilor: Meci nebun pe Bernabeu: Real Madrid a invins pe Manchester City cu 3-2 dupa ce au fost condusi in doua randuri/ Rezultate complete

Formatia Real Madrid a castigat marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 0-0), meciul sustinut in compania echipei engleze Manchester City, in prima etapa a grupei D a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. Pentru Real au marcat Marcelo '76, Benzema '87 si Cristiano Ronaldo '90 si , iar pentru Manchester City au inscris Dzeko '69 si Kolarov '85. vezi toate rezultatele serii din C.

Liga Campionilor: Real Madrid invinge cu 3-2 pe Manchester City, dupa un meci de poveste

Real Madrid a revenit dupa ce a fost condusa de doua ori pe teren propriu de Manchester City si a castigat cu 3-2, in primul soc din actuala editie a Ligii Campionilor. Toate golurile partidei de pe Santiago.

LIVE Liga Campionilor - Meciurile primei etape (21:45)

Onlinesport. ro va anunta in timp real de la ora 21:45 tot ce se intampla in Liga Campionilor. Marti debuteaza un nou sezon in cea mai importanta competitie a Europei, in arena urmand a intra echipe precum Real Madrid, Manchester City, Arsenal sau AC Milan. Vedeti mai jos programul complet al meciurilor.

Echipa etapei in Liga Campionilor. Doi CFR-isti sunt titulari

Victoria de senzatie pe care CFR Cluj a obtinut-o la Braga nu a trecut neobservata. Doi jucatori din Gruia au fost inclusi in echipa primei etape din Liga Campionilor.

LIVE Meciurile de miercuri din Liga Campionilor. Iata programul de astazi

Onlinesport. ro transmite in direct meciurile programate miercuri in Liga Campionilor, incepand cu ora 21:45. Chelsea - Juventus este derbiul serii.

Real Madrid, prima echipa cu 100 de victorii in Liga Campionilor

Formatia Real Madrid a obtinut, marti seara, victoria cu numarul 100 in Liga Campionilor, fiind de departe lidera Europei la acest capitol.

Liga Campionilor: 25.000.000 euro, obiectivul CFR-ului

Campioana nationala la fotbal debuteaza, astazi, in editia 2012-2013 a Ligii Campionilor, faza grupelor. Competitia a devenit atat de bogata, incat din faza grupelor important este doar sa participi, tot ceea ce se realizeaza peste, din punct de vedere sportiv, reprezinta un bonus.

1X2: Etapa 9 din Liga 1 si Super Meciuri din Liga Campionilor si Liga Europa

Etapa pe septembrie a concursului 1X2 cu premii oferite de casele de pariuri bet-at-home. com si bwin va ofera noi partide. De astazi puteti face predictii pe meciurile etapei a 9-a a Ligii 1, precum si pe partidele cele mai interesante din aceasta saptamana de Liga Campionilor si Liga Europa.

Clujul, oras de Liga Campionilor.

Dupa marea victorie obtinuta de catre CFR Cluj in grupa H a Ligii Campionilor la fotbal, Cluj-Napoca intra din nou pe harta cele mai importante competitii inter cluburi din lume, indiferent de sport. Sala Sporturilor Horia Demian va gazdui, sambata si duminica, turneul de calificare in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana Romaniei, U Jolidon Cluj, va trebui sa castige ambele partide pe care le va disputa, prima dintre ele contra echipei turcesti Muratpasa, pentru a .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )