Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liga Campionilor, Liga Europa

România Liberă România Liberă,
Liga Campionilor, Liga Europa

Tragerile la sorti pentru play-off-ul cupelor europene n-a fost cu noroc pentru cele trei echipe care se bat pentru un loc in grupe - doua in Liga Europa - Astra si Petrolul, si una - in Liga Campionilor - Steaua. Astfel, Steaua va intalni formatia bulgara Ludogorets, in timp ce in Liga Europa, Astra intalneste Olympique Lyon, iar Petrolul - Dinamo Zagreb. continuă pe România Liberă

Legia Varsovia, exclusa din Liga Campionilor

Este cutremur la UEFA cu cateva zeci de minute inainte de tragerea la sorti a meciurilor din Champions League. Legia Varsovia a fost exclusa din Liga Campionilor.

Coeficienti UEFA: Romania isi consolideaza locul 15, cel care asigura doua echipe in Liga Campionilor

Romania si-a consolidat locul 15 in clasamentul coeficientilor UEFA, cel care asigura doua echipe in Liga Campionilor, gratie victoriilor din aceasta saptamana obtinute de Steaua, Petrolul si Astra. In spate este insa Cehia, la care trebuie avut grija.

Liga Campionilor. Salzburg si Zenit au intors rezultatele din tur si s-au calificat in playoff

FC Salzburg si Zenit St. Petersburg au evitat o eliminare prematura din Liga Campionilor, reusind sa castige meciurile din mansa a doua a turului trei preliminar si calificandu-se in playoff. Zenit a pierdut sur.

Legia Varsovia, exclusa din Liga Campionilor. Locul polonezilor va fi luat de Celtic Glasgow

Legia Varsovia, una dintre posibilele adversare ale Stelei in playoff-ul Ligii Campionilor, a fost exclusa din competitie, pentru ca in mansa a doua a turului trei preliminar a folosit un jucator aflat in stare .

Liga Campionilor: Steaua, la 180 de minute de grupele Ligii

Steaua este la 180 de minute de grupele cupelor europene. Calificata in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a trecut de FK Aktobe cu scorul general de 4-3, Steaua afla azi numele echipei cu care se bate pentru grupele Ligii, dar si pentru cele 20 de milioane de euro pe care UEFA le ofera gruparilor care trec de preliminarii.

Liga Campionilor: Rezultate din turul trei preliminar/ Eliminarile lui Sparta Praga si Dinamo Zagreb, surprizele serii

Steaua s-a calificat in play-off-ul Champions League dupa ce a castigat, fara emotii, meciul retur cu Aktobe, din Kazahstan, scor 2-1. Cum in tur fusese 2-2, campioana Romaniei a obtinut biletele pentru urmatoarea faza a competitiei. Iata si celelalte rezultate din partidele disputate marti si miercuri in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )