Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, egal cu Thuringer in ultimul meci din Grupa Principala (23-23) - Tigroaicele au condus cu 14-8 la pauza

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, egal cu Thuringer in ultimul meci din Grupa Principala (23-23) - Tigroaicele au condus cu 14-8 la pauza

CSM Bucuresti a terminat la egalitate cu Thuringer, scor 23-23, in ultimul meci din Grupa Principala II a Ligii Campionilor la handbal feminin. Campioana Romaniei a condus cu 14-8 la pauza, insa totul s-a prabusit in repriza secunda. Tigroaicele pot termina chiar si pe locul patru in grupa, daca Ferencvaros o invinge pe Krim Ljubiana. continuă pe Hotnews

CSM Bucuresti, rezultat modest in Liga Campionilor

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a incheiat grupa a II-a a Ligii Campionilor cu un rezultat de egalitate, inregistrat vineri, pe teren propriu, cu formatia germana Thuringer HC, scor 23-23.

CSM Bucuresti smulge pe final un egal cu Thuringer (23-23), dupa ce condusese la 6 goluri... Ecuatia grupei se complica

CSM Bucuresti si Thuringer au remizat, scor 23-23, in ultimul meci din grupa 2 principala a Ligii Campionilor, astfel ca cea mai puternica echipa a Romaniei mai poate termina doar pe locul 3 sau 4, motiv pentru.

Inca un pas gresit pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor

Fara doar si poate pana acum nu este sezonul celor de la CSM Bucuresti.

TEROARE iN PARIS... Neymar A TURBAT dupa ce United A ELIMINAT-O pe PSG din Liga Campionilor: `Sa va ia DRACU` (VIDEO)

PSG a cedat dramatic in faza optimilor din Liga Campionilor, dupa ce United a inscris golul izbavitor in ultimul minut de joc dintr-un penalty oferit cu ajutorul tehnologiei VAR. Ei, bine, marele absent al.

A iNGHETAT PARISUL! Manchester United inscrie in ULTIMUL MINUT si o elimina pe PSG din Liga Campionilor / Porto si Roma merg in prelungiri dupa egalitate perfecta la capatul a 180 de minute

Cu totii credeam ca Liga Campionilor nu mai poate produce alte socuri dupa seara de marti, cand Ajax o zdrobea pe Real chiar pe Bernabeu. Ei, bine, la doar o seara distanta, in optimile aceleiasi competitii,.

Seara neagra pentru gazde in Liga Campionilor! Ajax produce socul primaverii pe Bernabeu (1-4), iar Dortmund termina in genunchi dubla mansa cu Tottenham (0-1)

Liga Campionilor ne-a adus noi spectacole de gala, marti, atunci cand Ajax, Real, Dortmund si Tottenham isi disputau calificarea intre cele mai bune opt formatii ale Europei. Daca Realul pornea pe Bernabeu cu un.

Arbitra Petruta Iugulescu, delegata de UEFA sa oficieze un nou meci in Liga Campionilor

Petruta Iugulescu, arbitru din Targoviste, va arbitra din nou in Liga Campionilor. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze la partida de fotbal feminin dintre FC Barcelona Spania) si LSK Kvinner Norvegia), ce conteaza pentru sferturile de finala ale competitiei continentale.

Cristina Neagu, aproape de o plecare de la CSM Bucuresti

Cum echipa Primariei nu vrea sa mareasca salariul pe care il are interul stanga, asa cum era de astetpat, vedeta nationalei s-a orientat spre alte echipe. La sosirea in Romania, antrenorul lui Thuringer,.

Demential, dramatic, istoric: Cele mai importante statistici dupa doua seri memorabile in Liga Campionilor

Cine s-a uitat, marti si miercuri, la Real Madrid Ajax si PSG Manchester United se poate lauda ca nu si-a pierdut timpul. Aceste doua meciuri au rescris istoria Ligii Campionilor!.

Casillas stabileste o noua borna in Liga Campionilor. L-a depasit pe Cristiano Ronaldo!

Portarul spaniol Iker Casillas s-a calificat cu FC Porto in sferturile de finala ale Ligii Campionilor si a stabilit un nou reper in ceea ce priveste statistica intrecerii continentale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )