Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liga Campionilor, handbal (f): Metz- CSM Bucuresti 23-22 / Misiune imposibila pentru tigroaice - Campioana Romaniei, eliminata in sferturi

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor, handbal (f): Metz- CSM Bucuresti 23-22 / Misiune imposibila pentru tigroaice - Campioana Romaniei, eliminata in sferturi

Metz a fost o nuca mult prea tare pentru CSM Bucuresti, care isi incheie aventura din Liga Campionilor in faza sferturilor. Cu un avantaj de cinci goluri dupa meciul de la Bucuresti 31-26), frantuzoaicele nu au mai fortat in retur, insa victoria le-a revenit si de aceasta data, scor 23-22. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor, handbal (f): Metz vs CSM Bucuresti (21:00) / Meciul sezonului pentru campioana Romaniei - Avem nevoie de o minune la sase goluri in Franta

CSM Bucuresti se afla in fata celui mai important meci al sezonului, returul cu Metz din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele au nevoie de o victorie la sase goluri pentru a ajunge, a patra oara consecutiv, in Final Four-ul de la Budapesta. Jucatoarele lui Dragan Djukic sunt increzatoare ca pot intoarce rezultatul din tur 26-31), insa vor avea in fata o echipa care nu a mai fost invinsa pe teren propriu in Liga Campionilor din ianuarie 2017.

CSM, bataie de joc pe bani publici: Echipa Primariei, afara din Liga Campionilor dupa o dubla dezolanta cu Metz

Bugetul sectiei de handbal se ridica, anual, la 4 milioane de euro. in acest sezon, banii s-au dus pe apa sambetei.

Dezamagire CRUNTA in handbalul romanesc: CSM Bucuresti A RATAT CALIFICAREA in semifinalele Ligii Campionilor

Rezultat dezamagitor in handbalul feminin romanesc: CSM Bucuresti a ratat sambata calificarea in semifinalele Ligii Campionilor. Campioana Romaniei a fost invinsa de Metz Handball si in returul.

CSM Bucuresti rateaza prezenta in Final Four

Pentru prima data de la infiintarea clubului, CSM Bucuresti nu va evolua in Final Four-ul Ligii Campionilor.

Totul despre Manchester United - Barcelona, meciul serii in Liga Campionilor

Cel mai asteptat duel al fazei sferturilor de finala din Liga Campionilor le aduce fata in fata pe Manchester United si FC Barcelona. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din finala disputata in 2011 si castigata de Barcelona pe Wembley, cu 3-1! .

Liga Campionilor (polo): Steaua Bucuresti vs ZF Eger 11-13 / Campioana Romaniei, pe locul 7 in grupa A

Campioana Romaniei la polo, Steaua Bucuresti, a fost invinsa vineri, pe teren propriu, de formatia ungara ZF Eger, cu scorul de 13-11, in grupa A a Ligii Campionilor.

Tottenham, sarbatoare stricata: Ce a scris BBC dupa marea victorie a londonezilor cu City in Liga Campionilor

Trupa pregatita de Mauricio Pochettino e la un pas de semifinalele Ligii Campionilor, insa, aproape sigur, si-a pierdut omul numarul 1.

in Liga Campionilor, Manchester City a fost ingenunchiata de Tottenham, Liverpool a batut-o de Porto

Marti seara, in primele meciuri din turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, Totteham si Liverpool au castigat pe teren propriu si au devenit favorite la calificare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )