Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liga Campionilor (handbal f): SCM Ramnicu Valcea vs Brest Bretagne 23-26 Campioana Romaniei s-a calificat in grupele principale

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor (handbal f): SCM Ramnicu Valcea vs Brest Bretagne 23-26 Campioana Romaniei s-a calificat in grupele principale

SCM Ramnicu Valcea s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce Buducnost Podgorica a invins-o pe SG BBM Bietigheim cu scorul, de 34-28 18-14) in ultimul meci din Grupa C. continuă pe Hotnews

SCM Ramnicu Valcea, record negativ: al cincilea esec din grupele Ligii Campionilor

Handbalistele de la SCM Ramnicu Valcea nu au reusit sa castige in fata celor de la Brest Bretagne, in Grupa C a Ligii Campionilor.

Liga Campionilor (handbal m): Kristianstad vs Dinamo Bucuresti 29-29 Dulaii, tot mai aproape de castigarea Grupei D

Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, miercuri, in deplasare, cu formatia suedeza Kristianstad, scor 29-29, in etapa a opta a Grupei D din Liga Campionilor la handbal masculin. in urma acestui rezultat, dulaii si-au asigurat prezenta in play-off-ul competitiei si isi pot securiza prima pozitie dupa meciul din etapa urmatoare cu Chekhovskie Medvedi).

Liga Campionilor (handbal f): Rostov Don vs CSM Bucuresti 23-22, dupa ce echipa din Rusia avea un avantaj de sapte goluri la pauza

CSM Bucuresti a fost invins in deplasare de formatia rusa Rostov pe Don, cu scorul de 23-22 14-7), sambata, in ultimul lor meci din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Handbal masculin: Dinamo, remiza in Liga Campionilor

Dinamo Bucuresti si-a pastrat invincibilitatea in Liga Campionilor la handbal masculin, dupa rezulta.

Perchezitii DIICOT la Ramnicu Valcea si Sibiu intr-un dosar de proxenetism: Trei persoane au fost retinute

Procurorii DIICOT au facut, joi cinci perchezitii domiciliare, la adrese din municipiile Ramnicu Valcea si Sibiu, pentru destructurarea unui grup infractional organizat, intr-un caz de proxenetism si lovire sau.

Victorie de prestigiu pentru judo-ul romanesc. Fetele de la Universitatea Cluj, bronz in Liga Campionilor

Cea mai mare competitie de judo inter-cluburi din Europa, Liga Campionilor, a adus o bucurie pentru Romania, in acest weekend.

Liga Campionilor (volei m): Arcada Galati, eliminata la setul de aur de Vojvodina Novi Sad, in turul doi

Echipa Arcada Galati a fost eliminata, miercuri, de Vojvodina Novi Sad, in turul doi al Ligii Campionilor la volei masculin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )