Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liga 1: Pandurii Targu Jiu - Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-1; Petrolul Ploiesti - Otelul Galati, scor 2-0

B1 B1,
Liga 1: Pandurii Targu Jiu - Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-1; Petrolul Ploiesti - Otelul Galati, scor 2-0

Formatia Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate, duminica, pe teren propriu, scor 1-1 0-1), cu echipa Ceahlaul Piatra Neamt, in etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Dos Santos 73. continuă pe B1

Intrare libera la peluze la meciul Pandurii - Ceahlaul

Pandurii Targu Jiu intalneste astazi, de la ora 20,00, Ceahlaul Piatra Neamt pe propriul teren. Intrarea la peluze va fi libera.

Ancheta la o gradinita din Targu Jiu

Inspectoratul Scolar Judetean Gorj a dispus inceperea unei anchete la Gradinita Constantin Brancusi din Targu Jiu, dupa ce mama unei fetite a reclamat ca fiica ei a fost batuta de o ingrijitoare.

DNA Targu Jiu se desfiinteaza. Procurorul sef se muta la Craiova

Consiliul Superior am Magistraturii CSM) a decis eliberarea din functie a procurorului sef al DNA Targu Jiu, Adrian Bertha, incepand din data de 3 martie.

Ecaterina Andronescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu. Institutia de invatamant a fost plasata pe ultimul loc la nivel national de Coalitia pentru Universitati Curate si urmeaza sa fie reevaluata

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu a primit, sambata, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu, cu doar cateva zile inainte ca Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior ARACIS) sa reevalueze aceasta institutie de invatamant, scrie Gorjnews. ro. Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu risca sa primeasca grad scazut de incredere, dupa ce Coalitia pentru Universitati Curate a plasat-o pe ultimul loc la nivel national, atribuindu-i zero stele. Potrivit unor surse din cadrul Universitatii Constantin Brancusi, citate de Gorjnews. ro, presedintele Senatului acestei universitati de stat, Adrian Gorun, ar miza pe influenta Ecaterinei Andronescu la nivelul ARACIS, pentru a obtine o evaluare avantajoasa.

Targu-Jiu: O mamica acuza ingrijitoarea ca i-a batut fetita

Acuzatii grave la o gradinita din Targu-Jiu. O mamica acuza ingrijitoarea ca i-ar fi batut fetita. Incidentul ar fi avut loc dupa ce femeia s-a revoltat ca ingrijitoarea curata toaletele, iar apoi.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )