Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liga I: Petrolul Ploiesti - FC Viitorul, scor 3-0

B1 B1,
Liga I: Petrolul Ploiesti - FC Viitorul, scor 3-0

Echipa Petrolul Ploiesti a invins, luni seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formatia FC Viitorul, in ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I. Golurile invingatorilor au fost marcate de Albin 62, 72 si. continuă pe B1

Mutu va juca, din ianuarie, la Petrolul Ploiesti.

Adrian Mutu 34 de ani) a scris, pe contul sau de Facebook, ca va juca, incepand din ianuarie, in Liga I, la Petrolul Ploiesti. Din ianuarie voi evoluat pentru Petrolul un an si jumatate. Voi veni sub forma de imprumut de la Ajaccio, a declarat Mutu. Mutu va reveni in Liga 1, dupa 14 ani de la transferul sau de la Dinamo la Inter Milano. De-a lungul timpului, Adrian Mutu a jucat la FC Arges, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena si Ajaccio. Citeste si: .

Adrian Mutu va evolua, din ianuarie, la Petrolul Ploiesti

Adrian Mutu 34 de ani) a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca va juca, din luna ianuarie a anului viitor, la Petrolul Ploiesti. Din ianuarie voi evolua pentru Petrolul un an si jumatate. Voi veni sub forma de imprumut de la Ajaccio, a declarat Mutu.

LIVE Liga 1 U Cluj-Corona (18:30), FC Brasov-CFR (19:00) si Petrolul-Viitorul (21:00)

Luni, urmariti in direct, LIVE TEXT, ultimele trei intalniri din cadrul etapei a XV-a din Liga 1:U Cluj-Corona Brasov 18:30), FC Brasov-CFR Cluj 19:00) si Petrolul Ploiesti-Viitorul Voluntari 21:00) .

Petrolul bate Viitorul in repriza secunda

Petrolul s-a impus cu emotii in epilogul etapei a XV-a, scor 3-0 cu Viitorul Voluntari, la capatul unui meci in care geniul lui Albin, autorul a doua golurisi plusul de experienta al gazarilor au avut un cuvant greu de spus, in timp ce pustii lui Hagi s-au jucat cu ocaziile in prima parte. Astfel, formatia antrenata de Cosmin Contra poate pregati in liniste meciul impotriva Stelei, programat duminica, 1 decembrie, de la ora 21:00.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )