Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liga I: Rapid - Astra Giurgiu, scor 0-2

B1 B1,
Liga I: Rapid - Astra Giurgiu, scor 0-2

Rapid a fost invinsa, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Tembo, in minutele 30 si 69. Echipe:Rapid: Pecanha -. continuă pe B1

Rapid - Astra Giurgiu, scor 0-2, in Liga I.

Formatia Rapid a fost invinsa, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), de echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I, in care a avut si un jucator eliminat pe final, pe Alexandru Ionita, in minutul 86, potrivit Mediafax. Golurile au fost marcate de Tembo, in minutele 30 si 69. 0-1: Tembo profita de greselile in lant ale lui Glauber si Oroc, scapa singur cu Pecanha si inscrie de la aproximativ 12 metri. 0-2: Seidu trimite mingea catre Ivanovski, Oros nu .

Liga I: Surprize, suprize: Rapid - Astra 0-2, Pandurii - Severin 2-2; Petrolul - Chiajna 0-0

Formatia Rapid a fost invinsa, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), de echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I, in care a avut si un jucator eliminat pe final, pe Alexandru Ionita, in minutul 86. Daca infrangerea rapidistilor poate fi considerata doar o semisupriza data fiind forma slaba pe care o traverseaza echipa, rezultatele de egalitate reusite pe teren propriu de Pandurii si Petrolul au suprins. Clasament: 1. Steaua Bucuresti 35 puncte; 2. Astra Giurgiu 27; 3. Pandurii Targu Jiu 27.

Evenimentul unic din istoria Ligii I care a uimit si UEFA: Afla ce a facut Astra Giurgiu, inainte de meciul cu CSMS Iasi

Un eveniment unic in istoria campionatului din Romania a uimit pana si UEFA. Echipa Astra Giurgiu a oferit un moment inedit pentru Liga I, dupa ce a ales sa se cazeze in alta tara pentru meciul sustinut in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2851 seconds )