Libnet.ro
UNICEF

15:01

Lindab a investit peste 95 milioane lei in activitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lindab a investit peste 95 milioane lei in activitate

Lindab, companie ce produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme de ventilatii a investit, de la intrarea pe piata romaneasca, acum 20 de ani, peste 95 milioane de lei in tehnologie, instruire si pregatire, reteaua de parteneri, promovare si proiecte de implicare sociala, informeaza un comunicat remis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Avicola Brasov si-a redus capitalul social cu peste 16 milioane lei

Avicola Brasov Simbol AVLE) a aprobat, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, reducerea capitalului social al companiei cu 16,23 milioane lei, pana la suma de 676. 361,5 lei, prin reducerea valorii nominale a actiunilor.

Consiliul Judetean Prahova a pregatit investitii de peste 210 milioane de lei

Bugetul total de investitii al Consiliului Judetean CJ) Prahova pentru anul 2014 este de circa 210 milioane de lei, respectiv 20,6 milioane de lei din fondurile proprii ale institutiei si 189,4 milioane lei din fonduri europene, ne-a declarat presedintele institutiei, Mircea Cosma.

Peste sapte milioane de asistati sociali in Romania, doar 5% beneficiaza de servicii - Institutul pentru Politici Publice

Peste sapte milioane de romani sunt asistati sociali, iar 95% dintre ei au diferite beneficii sociale si doar 5% primesc servicii sociale, rezulta dintr-o centralizare facuta de Institutul pentru Politici Publice IPP), prezentata marti in Bucuresti, transmite Mediafax.

Veniturile Allianz-Tiriac Asigurari au crescut pana la 259 milioane lei in primul trimestru din 2014, in pofida reducerii subscrierilor din asigurari de viata

Allianz-Tiriac Asigurari a incheiat primul trimestru din acest an cu venituri totale din activitatea de asigurari generale si de viata de 258,8 milioane de lei, cu 17 milioane de lei +7%) peste nivelul inregistrat in aceeasi perioada din anul anterior 241,5 milioane lei), a anuntat marti asiguratorul. Motorul acestei cresteri a fost segmentul asigurarilor generale, a carui contributie la generarea veniturilor depaseste 90%. Pentru intreg portofoliul de asigurari generale, valoarea despagubirilor platite clientilor inclusiv terti pagubiti) in primele trei luni din an a fost de 101 milioane lei.

Antibiotice Iasi preconizeaza pentru acest an un profit brut de 36,883 milioane lei

Antibiotice Iasi, aflata in subordinea Ministerului Sanatatii, are prognozate pentru anul in curs venituri totale de 356,175 milioane lei, din care 350,135 milioane lei reprezinta venituri din exploatare si 6,040 milioane lei venituri financiare, potrivit Bugetului de Venituri si Cheltuieli.

Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18 milioane lei 4,1 milioane euro).

Guvernul a aprobat 600 milioane lei pentru achitarea facturilor catre beneficiarii de fonduri UE

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi, un nou imprumut de 600 milioane lei de la Trezoreria Statului pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management ale programelor operationale resursele necesare pentru plata beneficiarilor de fonduri europene, transmite un comunicat remis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 11 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 11 milioane lei 2,6 milioane euro).

Flanco Retail a inregistrat vanzari de 197 milioane lei

Flanco Retail a inregistrat vanzari de 197 milioane lei in primele 4 luni ale acestui an, in crestere cu 11% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, transmite compania.

Lichiditate de aproximativ 18 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 18 milioane lei 4,2 milioane euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )