Libnet.ro
UNICEF

08:45

Linia naveta 641 circula peste Podul Grant din Bucuresti, incepand de astazi

Adevărul Adevărul,
Linia naveta 641 circula peste Podul Grant din Bucuresti, incepand de astazi

Primaria Capitalei anunta ca, incepand de marti, linia naveta 641 circula peste Podul Grant, ca urmare a reluarii traficului rutier in zona. continuă pe Adevărul

De marti se reia circulatia autobuzelor pe linia 641 peste Podul Grant

Linia naveta 641 va functiona, incepand de marti, 10 octombrie, intre Piata Presei si Ghencea, dupa ce circulatia rutiera s-a reluat pe prima banda a Pasajului Grant, anunta Societatea de Transport Bucuresti STB) intr-un comunicat de presa.

Primaria Capitalei a deschis circulatia pe o banda pe Podul Grant, sensul dinspre Turda spre Crangasi

Primaria Capitalei a deschis circulatia pe o banda pe Podul Grant, sensul dinspre Turda spre Crangasi, a declarat pentru HotNews. ro Marius Coaje, consilierul pe probleme de infrastructura a primarului Gabriela Firea. Bretelele de acces de pe aceasta parte raman inchise. Pe celalalt sens se circula pe doua benzi pe sens. Restrictia este necesara pentru lucrarile de consolidare si modernizare.

Autobuzul 641 va circula pe ambele sensuri pe Podul Grant, incepand de marti

Linia de autobuz 641 va circula, incepand de marti, pe ambele sensuri ale Pasajului Grant, a anuntat.

La scoala ca pe santier. Ore mai scurte pentru ca lucrarile de renovare nu au fost terminate peste vara. Elevii din doua licee din Bucuresti se vor inghesui in aceeasi cladire

Zgomot de picamer, praf si dezordine, asta va fi intampinarea pe care o vor face unele dintre scolile din Capitala elevilor care vor veni luni, 9 septembrie, la deschiderea oficiala a cursurilor pentru anul scolar 2019-2020. Acesta este si cazul Scolii Nr. 150, situata in zona Eroilor din Sectorul 5, unde lucrarile nu au fost terminate, iar scoala va incepe printre aceste lucrari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )