Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lionel Messi, eliminat pentru prima oara in cariera, la Barcelona. A pocnit peste cap un adversar. Ce pedeapsa risca (VIDEO)

B1 B1,
Lionel Messi, eliminat pentru prima oara in cariera, la Barcelona. A pocnit peste cap un adversar. Ce pedeapsa risca (VIDEO)

Lionel Messi are si el propriile momente de ratacire. Argentinianul a bifat o premiera in cariera: Si-a lovit un adversar cu palma peste cap la finalul partidei Barcelona - Athletic Bilbao, din finala Supercupei. continuă pe B1

VIDEO Messi, eliminat pentru lovirea unui adversar, Barcelona invinsa dupa prelungiri de Bilbao in Supercupa Spaniei

Athletic Bilbao a cucerit pentru a treia oara in istoria sa Supercupa Spaniei la fotbal, invingand formatia FC Barcelona, cu scorul de 3-2 dupa prelungiri, in finala disputata duminica seara la Sevilla, cu portile inchise.

VIDEO Lionel Messi, primul cartonas rosu in 754 de meciuri in tricoul Barcelonei - Motivul pentru care a fost eliminat

Lionel Messi a primit, duminica, primul cartonas rosu in 754 de meciuri jucate in tricolul echipei FC Barcelona, informeaza mundodeportivo. com.

Surpriza mare in finala Supercupei Spaniei! Messi, eliminatin prelungiri, bifeaza inca o dezamagire cu Barcelona

Athletic Bilbao a castigat pentru a treia oara in istorie Supercupa Spaniei, dupa ce a invins in finala, duminica seara, la Sevilla, scor 3-2, echipa FC Barcelona. meci decis in prelungiri.

A inceput rapelul pentru prima etapa de vaccinare. Streinu-Cercel: Nu mai riscam infectii severe cu coronavirus; masca - obligatorie pana in 2023

Duminica, in Romania a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 cu a doua doza de vaccin pentru angajatii din spitale care au fost primii vaccinati. Medicul Adrian Streinu-Cercel a afirmat, duminica, dupa ce a primit rapelul, ca la sapte zile dupa acesta nu mai exista riscul sa se mai dezvolte infectii severe cu noul coronavirus. El a sustinut ca masca trebuie sa ramana obligatorie pentru toata lumea, pana in 2023.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )