Libnet.ro
UNICEF

12:45

IN LIPSA UNUI ACORD PENTRU BREXIT: Comisia Europeana va acorda compensatii fermierilor irlandezi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN LIPSA UNUI ACORD PENTRU BREXIT: Comisia Europeana va acorda compensatii fermierilor irlandezi

Comisia Europeana a convenit sa acorde compensatii fermierilor din Irlanda pentru prabusirea preturilor carnii de vita si lactatelor, in eventualitatea unui Brexit fara acord, potrivit editiei irlandeze a publicatiei Sunday Times, care a citat surse din guvernul de la Dublin si UE, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana va acorda compensatii fermierilor irlandezi, in lipsa unui acord pentru Brexit

Comisia Europeana a convenit sa acorde compensatii fermierilor din Irlanda pentru prabusirea preturilor carnii de vita si lactatelor, in eventualitatea unui Brexit fara acord, potrivit editiei irlandeze a publicatiei Sunday Times, care a citat surse din guvernul de la Dublin si UE, transmite Reuters.

Comisia Europeana acuza opt banci de ntelegere pe piata obligatiunilor

Comisia Europeana a acuzat joi, 31 ianuarie, opt mari banci ca s-au inteles in anumite perioade intre 2007 si 2012 pentru a falsifica concurenta pe piata obligatiunilor din Zona Euro. Executivul european n-a dezvaluit niciunul din numele institutiilor respective in comunicatul sau, potrivit Le Monde, citat de Rador.

Stirile ProTV: Interviu cu Jeremy Hunt. Explicatii despre situatia romnilor din UK dupa Brexit

Situatia romanilor care traiesc si muncesc in prezent in Marea Britanie nu se va schimba dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana si asta indiferent daca va exista sau nu un acord pentru BREXIT.

Franta: Macron ia n considerare organizarea unui referendum pentru reducerea numarului de parlamentari

Presedintele Frantei, care continua luni marea dezbatere nationala direct din suburbiile Parisului pentru a iesi din criza vestelor galbene, ar putea lua in considerare organizarea unui referendum, potrivit presei, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )