Libnet.ro
UNICEF

08:15

Lisa Marie Presley rupe tacerea despre fiul mort: Durerea de a nu fi cu tine in fiecare zi este sufocanta

Adevărul Adevărul,
Lisa Marie Presley rupe tacerea despre fiul mort: Durerea de a nu fi cu tine in fiecare zi este sufocanta

In luna iulie, aceasta vedeta a trecut prin cea mai neagra perioada din viata ei. Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, il pierdea pe singurul ei fiul, Benjamin Keough, un tanar care si-a pus capat zilelor la doar 27 de ani. continuă pe Adevărul

Virgil Musta rupe tacerea despre haosul din spitale: Pacientul sta in Salvare asteptand sa primeasca de undeva oxigen

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara se declara aproape invins de lupta cu noul coronavirus, dupa ce spitalele au ajuns la capacitate maxima. Lipsa paturilor din spitale si imposibilitatea medicilor de a le oferi pacientilor oxigenul necesar pentru a-i salva marcheaza profund vietile tuturor. Pacientii in stare grava, trimisi acasa sa .

Adelina Pestritu rupe tacerea. Ce a recunoscut dupa ce s-a zvonit ca e gravida din nou

Adelina Pestritu si familia sa au plecat in vacanta, iar fanii nu au putut sa nu-i observe burtica. Dar bruneta si-a anuntat urmaritorii ca este gravida. Adelina Pestritu rupe tacerea Fara doar si poate, Adelina Pestritu este una dintre cele mai urmarite vedete de la noi din tara. Recent, frumoasa bruneta a plecat in vacanta .

Este oficial! Raed Arafat rupe tacerea. Unde vor fi tratati pacientii infectati cu COVID-19 in lipsa locurilor la ATI

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de ieri, in cadrul sedintei de Guvern de joi, ca se va incerca suplimentarea numarului de ventilatoare in unitatile de Primiri Urgente. Acest lucru are in vedere tratarea pacientilor care au nevoie urgenta de oxigen, pana cand acestia vor avea sansa la un loc in ATI. O noua .

Un medic de la Colentina rupe tacerea. Cu ce medicament s-a tratat el de covid

Nu sunt date finalizate legate de actiunea unui medicament in aceasta boala, iar asta pentru ca ne confruntam cu un virus nou, pe care specialistii inca il studiaza. Se cauta un tratament eficient, dar, pana atunci, medicii incearca cu Remdesivir, plasma sau vitamina C. Acum, un medic de la Spitalul Colentina din Bucuresti a vorbit .

Ianis Hagi a primit verdictul scotienilor. Ce au scris jurnalistii despre fiul Regelui

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, ultima partida disputata de Rangers. Colegii sai au invins-o pe Celtic, scor 2-0, prin dubla lui Goldson. Dar romanul este asteptat sa revina in prima echipa a lui Steven Gerrard chiar joi. Cand Glasgow Rangers o infrunta pe Standard Liege in Europa .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )