Libnet.ro
UNICEF

22:30

LISTA 2019: Zece linii de fonduri pentru firme mici si mijlocii romnesti

Hotnews Hotnews,
 LISTA 2019: Zece linii de fonduri pentru firme mici si mijlocii romnesti

Antreprenorii romani cu firme mici si mijlocii IMM) vor putea obtine si in anul 2019 o serie intreaga de fonduri nerambursabile europene si nationale, investitii de la fonduri de capital de risc si imprumuturi bancare croite special pentru micile afaceri. StartupCafe. ro va prezinta o lista de 10 oportunitati de finantare pentru afacerile mici din Romania, de la IT pana la produse alimentare. Atentie la perioadele de inscriere!. continuă pe Hotnews

Fonduri UE pentru firme romnesti: Minimum 5 milioane Euro pe investitie, de la noul fond Morphosis Capital

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea obtine finantari cuprinse intre 5 si 15 milioane de euro fiecare de la Morphosis Capital, un nou fond de investitii sustinut prin Politica de coeziune a Uniunii Europene, anuntat luni, in ultima zi a anului 2018. Firmele beneficiare primesc investitii in schimbul unor parti sociale din afaceri.

Ce lucrari de modernizare se afla pe lista in 2019. Construirea noii Piete Mari, un proiect de 8 milioane de euro

Pe langa lucrarile finalizate si demarate in cursul anului 2018, Directia Tehnica din cadrul Primariei Municipiului Calarasi are, in diferite stadii, mai multe proceduri de achizitie publica pentru lucrari importante, printre care si construirea Pietei Centrale.

Marea Unire pentru cei mici, o carte dedicata Centenarului, in topul vanzarilor din 2018

O carte dedicata Centenarului, Marea Unire pentru cei mici, scrisa de Ana Iorga si Filip-Lucian Iorga, cu ilustratii viu colorate, ce ii omagiaza pe intregitorii patriei noastre Regele Ferdinand, Regina Maria si pe cei care au contribuit politic si militar la crearea Romaniei Mari, la 1 Decembrie 1918 -, a fost cel mai vandut titlu la Editura Vremea in 2018.

Anul Nou 2019 aduce cresteri salariale pentru bugetari. Creste si salariul minim pe economie

De la 1 ianuarie, bugetarii beneficiaza din nou de o crestere salariala, potrivit Legii salarizarii. Cei care nu vor primi bani in plus la salarii sunt medicii si asistentele, care au primit de la 1 martie 2018 o.

Liviu Dragnea, mesaj de Anul Nou: Actiunile noastre in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a prosperitatii economice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le transmite romanilor La multi ani! si ii asigura ca toate actiunile social-democratilor in 2019 vor fi indreptate pentru a construi o Romanie demna, a dreptatii si a .

REVELION 2019. Elena Merisoreanu, urare pentru telespectatorii Antena 3

Indragita interpreta de muzica populara Elena Merisoreanu a venit in platoul Antena 3 si ne-a transmis gandurile sale pentru noul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )